婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

同99已經去到一個唔想講野既地步 見面唔打招呼 我會扮啞扮聾唔出聲 因為我唔想講野 唔想聽 唔想回應 因為怕自己又忍唔住閙交 總之唔想再有任何衝突 見完快點離開 因為我知佢一講野一定係我好唔想聽既野 尼個關係向我同c9之間出現矛盾好耐 有時佢地2母子都會有說話衝突 因應99係好唔識尊重人 唔識溝通 唔想講佢咁多野 其實我咁做可以避得幾耐 唔係一齊住都日日咁憂慮 成日突然借d意黎睇孫左頭左勢 我應該點做(emoji)

大宅

我同你情況差唔多 我一早同條8婆割席 所有男家食飯吾去 大時大節過年吾去 喺街撞到都扮吾識 最緊要自己舒服 就連我大肚都冇講佢知 亦叫c6吾好講費事影響我心情 如果有日穿左比佢知道有個孫會叫佢要睇孫吾該一早約定 吾接受ad hoc 探訪 你失驚無神黎我咪吾開門 你奈我咩何

別墅

Butao 發表於 19-12-23 03:32
我同你情況差唔多 我一早同條8婆割席 所有男家食飯吾去 大時大節過年吾去 喺街撞到都扮吾識 最緊要自己舒服 ...

我做唔到你咁 因為咁樣c9會微言 同埋我要扮我無野 我唔會避佢 米以為佢自己好大影響力

男爵府

Juicybabe 發表於 19-12-23 13:20
我做唔到你咁 因為咁樣c9會微言 同埋我要扮我無野 我唔會避佢 米以為佢自己好大影響力
...

係c6 唔係c9
C6即刻死佬,c9係師奶

仲有你咪講清楚唔接受即興探訪

大宅

Juicybabe 發表於 19-12-23 02:00
同99已經去到一個唔想講野既地步 見面唔打招呼 我會扮啞扮聾唔出聲 因為我唔想講野 唔想聽 唔想回應 因為怕 ...

你可以唔使出席,而格離隻豬肯同你合作都已經好好,

水晶宮

我同你情況差唔多 我一早同條8婆割席 所有男家食飯吾去 大時大節過年吾去 喺街撞到都扮吾識 最緊要自己舒服 ...
我同你做法近似,一年頂盡見幾次算。吃完節慶餐即閃。佢同佢仔點見同見幾多次,我不會理。我能夠爭取不比鎖匙,已經安樂好多。當然代價係日日比人唱我。

公爵府

如果一個兒子甘樣對自己母親,人格好極有限

首頁

尾頁

跳至