親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 HanHan2020 的帖子

我都係4月復活節去 而家都唔知點算好去到會唔會好唔鍾意我哋香港人呢

別墅

HanHan2020 發表於 20-2-20 16:27
你搭咩機?

因為擔心杜拜會多大陸人,(emoji)網上資料中國人好像是杜拜第三、四大遊客,所以現在打算去英國。但我覺得杜拜幾吸引,都疫情好的時候一定會去。

你地玩得開心啲,大家在飛機上一定要小心!

複式洋房

2020勳章

MKY 發表於 20-2-20 23:33

我都係4月復活節去 而家都唔知點算好去到會唔會好唔鍾意我哋香港人呢

我唸如果班機冇取消,我都會照去
唔鐘意都冇辦法,唯有攞啲巾「庶住」自己個樣

複式洋房

2020勳章

Debbiem 發表於 20-2-21 09:24
因為擔心杜拜會多大陸人,(emoji)網上資料中國人好像是杜拜第三、四大遊客,所以現在打算去英國。但我覺得 ...

謝謝你先,如果有幸真的去得到,會報告大家好唔好玩

大宅

2020勳章

HanHan2020 發表於 20-2-21 17:35

我都是4月中去,希望可如期出發

子爵府

我年初一到杜拜,我哋香港人好受歡迎喎冇不禮貌對待,當地人好和藹可親

子爵府

HanHan2020 發表於 20-2-21 17:35

杜拜好玩好舒服好想去多次!

大宅

2020勳章

剛收Emirates通知,原本的航班有更改,變成少了2天玩(emoji)(emoji)

大宅

2020勳章

Debbiem 發表於 20-2-17 22:28
如去,我會4月頭。謝謝你提醒

4月頭是否仍去杜拜?

複式洋房

dinner1314 發表於 20-2-29 04:38
剛收Emirates通知,原本的航班有更改,變成少了2天玩(emoji)(emoji)

我都係 唔知有無得取消唔去

洋房

dinner1314 發表於 20-2-29 04:38

即係點更改,係原本回程冇左班機?
係因為疫情嗎?

大宅

2020勳章

pigpet 發表於 20-3-2 14:05
即係點更改,係原本回程冇左班機?
係因為疫情嗎?

是Emirates取消部份航班,去程和回程都有改動....現1516唔知去唔去好,好彩跟官網直接訂機票,可自己打去航空公司hotline跟進

大宅

回覆 dinner1314 的帖子

我去程都比佢改左我零晨機 回程又改我零晨機要停曼谷 跟住打電話改返回程早上10:45直航我怕坐8小時再系曼谷轉機好辛苦

複式洋房

MKY 發表於 20-3-2 21:58

我去程都比佢改左我零晨機 回程又改我零晨機要停曼谷 跟住打電話改返回程早上10: ...

我都係 但經永安訂 要等永安搞 我想取消多啲

大宅

2020勳章

Debbiem 發表於 20-2-21 09:24
因為擔心杜拜會多大陸人,(emoji)網上資料中國人好像是杜拜第三、四大遊客,所以現在打算去英國。但我覺得 ...

我農曆年去,冇咪大陸人

大宅

2020勳章

MKY 發表於 20-3-2 21:58

我去程都比佢改左我零晨機 回程又改我零晨機要停曼谷 跟住打電話改返回程早上10: ...

我就係剛剛從坐Emirates 從杜拜經曼谷飛香港
可以唔落機係飛機休息
曼谷返香港,Business Class連我們得8個客
曼谷只上了四位客人

男爵府

好媽媽勳章

原本有考慮3-4月去Dubai,但朋友提醒對面就伊朗,吾知他們會不會有教會活動,所以先擱置了

大宅

2018復活節勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

PEGGY0529 發表於 20-3-4 16:18
原本有考慮3-4月去Dubai,但朋友提醒對面就伊朗,吾知他們會不會有教會活動,所以先擱置了 ...

其實唔需要擔心,杜拜咁有錢,人地一早封殺有問題嘅關口。我昨晚零晨機……今日已到咗杜拜……呢到冇人帶口罩……俾香港安全100倍。

大宅

回覆樓主:

請問有冇人知道農曆新年杜拜機票大約幾錢?

大宅

janhk09 發表於 20-3-7 13:03
其實唔需要擔心,杜拜咁有錢,人地一早封殺有問題嘅關口。我昨晚零晨機……今日已到咗杜拜……呢到冇人帶口 ...

請Share 下好食好買地方

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊