夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

mike89 發表於 19-12-24 17:45
愛乜鬼,講白D大家都係食免費餐姐

當打場友誼波、我取所須要啫、但是玩火終於……?

子爵府

hebebebe 發表於 19-12-24 01:00
佢係我十幾年前嘅男朋友,當時大家都年輕,又硬頸。鬧完交就冇揾大家,佢又改埋電話,之後一直都冇揾到大家 ...

個賤佬唔想無了個家,人地老婆如要求離婚,個賤佬應該會出賣你,將你公司地址和住址比老婆,到時人地老婆上你公司和家,同你玩大龍鳳,睇你仲有無面見同事和自己老公。

複式洋房

回覆樓主:

你仲信隻渣男講嘢?佢為留你就講愛你,一樣為左留老婆,就同老婆講愛佢,其實佢只係唔想做衰人,又唔想改變現有生活先兩邊拖,跟本最愛就係佢自己!

出去玩完就喊曬求老婆原諒,真佩服又真係咁多老婆會原諒,之後舒舒服服繼續係人地眼中好老公好爸爸,又一條好漢下次再玩過,如意算盤打得真響!

俾我唔會再接收隻渣男等佢兩頭唔到岸自食惡果

大宅

hebebebe 發表於 19-12-24 10:58
係,我真係好白痴,仲好似個傻婆咁聽佢嘅甜言密語。

我明您。

象牙宮

回覆樓主:

男友都係就手!有老公冇手尾跟!

侯爵府

米路路 發表於 19-12-24 20:16
你仲信隻渣男講嘢?佢為留你就講愛你,一樣為左留老婆,就同老婆講愛佢,其實佢只係唔想做衰人,又唔想改變 ...

對~ 見唔少呢啲case~
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

男爵府

樓主delete晒d留言?

男爵府

babycute2009 發表於 19-12-24 23:31
樓主delete晒d留言?

畀人鬧到冇晒面咪逃避現實囉

子爵府

mingmama 發表於 19-12-25 13:32

哎喲~ 咸故無左 , 我還祈求下集是個可愛夢兒....

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mingmama 發表於 19-12-25 13:32

洋房

唔係逃避唔係要人支持,只係想講出嚟啫,佢話無論之後條路係幾咁難行,佢都會同我一齊到最後。永遠都唔會分開!

大宅

回覆 hebebebe 的帖子

你唔覺得呢句說話,其實都只係一句無成本的甜言蜜語嗎?

大宅

回覆 hebebebe 的帖子

上面大部分留言說話都唔好聽。但係絕大部份都好客觀,都想你認真去唸。作為一個媽媽、一位太太、而且有唔錯嘅生活質素,你做緊嘅嘢可能只係俾到你好短暫嘅歡愉,而你好可能失去嘅係你原本所有嘅一切(係好多人都希望得到而未擁有嘅嘢), 仲有帶俾你身邊所有人(包括你小朋友)嘅唾罵,亦都好能影響小朋友成世人嘅價值觀。樓主你真係有認真唸過嗎?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

hebebebe 發表於 19-12-25 14:31
唔係逃避唔係要人支持,只係想講出嚟啫,佢話無論之後條路係幾咁難行,佢都會同我一齊到最後。永遠都唔會分 ...

伯爵府

2024年龍年勳章

唔係逃避唔係要人支持,只係想講出嚟啫,佢話無論之後條路係幾咁難行,佢都會同我一齊到最後。永遠都唔會分 ...

點一齊行到最後?
佢會養你照顧你?有冇零用?有冇資產過過你手?無樓,車都好。
但如果咩都冇,你都知道佢講嘅嘢有幾真。

男爵府

其實樓主應該年紀都唔細啦~點解可以唔用腦都咁嘅地步你講緊呢個所謂好愛你的男人~只係用把口講會點樣同你一齊行落去~但又冇任何行動做出來畀你睇到佢點實踐呢個口講出嚟嘅承諾你都可以一條心咁信到佢十足十~我好想問你喺未重遇呢件EX之前~你嘅家庭生活如何呢?你認為你值得用現有的生活方式去換取一個未知嘅未來咩樓主~你係咪中咗降頭清醒下啦

珍珠宮

樓主唔傻呀~
繼續偷食,有奸夫嘅甜言蜜語同激情,又有老公提供優質生活

好多謝你分享
俾大家知道即使東窗事發,賤男總會偷時間去偷食
賤男為咗繼續有得玩,會點樣暪住正室
喺第三者面前如何數落老婆,仲話「最愛」第三者,直到永遠

賤男返屋企唔係因為愛,係因為玩厭、驚上身
第三者唔識遵守遊戲規則,玩到唔好玩,閃返屋企扮慈父、扮好老公好過

大宅

yurijm 發表於 19-12-24 02:13
正確來講,樓主個所謂男朋友最愛係自己
乜人都唔愛
呢種男人只係需要一個好男人、好爸爸形象

我直頭覺得你講緊我C6。無錯,佢哋好興講一套做一套,為左自私咩都講得出,唔知邊句真邊句假

首頁

尾頁

跳至