潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

2021勳章

baby_CH 發表於 19-12-25 14:37
jm覺得品質如何?我有諗過買黑色,但真的覺得太花了

我今日岩岩買乍,呢幾日剛剛想去goyard 睇mini Saigon 同埋pouch, 就咁岩見到你個post 去goyard btw 我都係去pp 果間買

男爵府

2021勳章

desmond100104 發表於 19-12-25 14:43
我今日岩岩買乍,呢幾日剛剛想去goyard 睇mini Saigon 同埋pouch, 就咁岩見到你個post 去goyard b ...

咁唔遇到個sa無咩service,早知去半島個間

大宅

2021勳章

baby_CH 發表於 19-12-25 14:37
jm覺得品質如何?我有諗過買黑色,但真的覺得太花了

就係買左呢隻,上網睇過comment goyard 應該都襟用, 靚就真係無佢份,真係buy 佢個quality 同輕薄only

男爵府

2021勳章

desmond100104 發表於 19-12-25 14:52
就係買左呢隻,上網睇過comment goyard 應該都襟用, 靚就真係無佢份,真係buy 佢個quality 同輕薄 ...

難得佢small leather goods仲係made in France,佢個黑色麻麻地,寧願比貴d

大宅

2021勳章

baby_CH 發表於 19-12-25 14:50
咁唔遇到個sa無咩service,早知去半島個間

可能你尋日去果時多客,我今日一早去得一個客,我係第二個,service 都ok ,仲俾左啲意見我

大宅

2021勳章

baby_CH 發表於 19-12-25 14:54
難得佢small leather goods仲係made in France,佢個黑色麻麻地,寧願比貴d

6000 唔捨得買灰色,因為仲買左mini Saigon , 真係從來未見過咁輕的物料

男爵府

2021勳章

desmond100104 發表於 19-12-25 14:56
可能你尋日去果時多客,我今日一早去得一個客,我係第二個,service 都ok ,仲俾左啲意見我
...

遇啱sa問題

男爵府

2021勳章

desmond100104 發表於 19-12-25 14:59
6000 唔捨得買灰色,因為仲買左mini Saigon , 真係從來未見過咁輕的物料
...

咁6000又貴咗d嘅
Saigon都唔錯呀!jm買咁3咩色

大宅

2021勳章

baby_CH 發表於 19-12-25 15:33
咁6000又貴咗d嘅
Saigon都唔錯呀!jm買咁3咩色

買左白色呀係我第一個白色袋,同你一樣鐘意佢地的灰or 白。因為佢白色果隻似暗花,真係好靚,雖然好驚易污糟,但爭扎左一輪都買左。我諗會係我唯一一個白色袋

男爵府

2021勳章

desmond100104 發表於 19-12-25 16:13
買左白色呀係我第一個白色袋,同你一樣鐘意佢地的灰or 白。因為佢白色果隻似暗花,真係好靚,雖 ...

白色其實靚d,但card holder見到display車線有d黃,拼係白色有d顯眼先要灰色

大宅

2021勳章

baby_CH 發表於 19-12-25 16:20
白色其實靚d,但card holder見到display車線有d黃,拼係白色有d顯眼先要灰色

Card holder 成日用灰色會襟啲,個袋唔會日日用,所以最後買左白色

男爵府

2021勳章

desmond100104 發表於 19-12-25 16:51
Card holder 成日用灰色會襟啲,個袋唔會日日用,所以最後買左白色

我反而用袋好論盡, card holder或銀包用得比較襟

大宅

2021勳章

baby_CH 發表於 19-12-25 17:05
我反而用袋好論盡, card holder或銀包用得比較襟

大家聖誕節都買到心頭好

男爵府

2021勳章

desmond100104 發表於 19-12-25 17:12
大家聖誕節都買到心頭好

係呀 好大個藉口買野

大宅

2021勳章

baby_CH 發表於 19-12-25 18:03
係呀 好大個藉口買野

我就出左bonus 信梗係買黎獎勵下自己

男爵府

2021勳章

desmond100104 發表於 19-12-25 19:21
我就出左bonus 信梗係買黎獎勵下自己

我仲要知有無 要農曆年前7-10日先知,希望有d啦

大宅

2021勳章

baby_CH 發表於 19-12-25 19:25
我仲要知有無 要農曆年前7-10日先知,希望有d啦

咁睇定target 啦今年好快過年,睇定差唔多

男爵府

2021勳章

desmond100104 發表於 19-12-25 16:13
買左白色呀係我第一個白色袋,同你一樣鐘意佢地的灰or 白。因為佢白色果隻似暗花,真係好靚,雖 ...

jm, 請問你買咗咩size, 幾錢呀?

大宅

2021勳章

baby_CH 發表於 19-12-25 21:40
jm, 請問你買咗咩size, 幾錢呀?

買左Mini Saigon 最細果隻,$24100,大及中size 有兩條木條係面,我唔鐘意。goyard 咁多款我淨係鐘意呢隻mini,其他包括好多人買的tote bag 我都唔鐘意. 呢隻mini 好細隻(20x15x9cm), 但容量比Chanel mini flap 大少少

男爵府

2021勳章

desmond100104 發表於 19-12-25 22:11
買左Mini Saigon 最細果隻,$24100,大及中size 有兩條木條係面,我唔鐘意。goyard 咁多款我淨係鐘意呢隻m ...

靚呀size同我個mini tempete差不多

首頁

尾頁

跳至