1-3歲

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

用開褲仔,出街有時無育嬰室,我會同佢入女廁廁格換,但著片要除埋鞋,好呢hea... 於是我試下用片,頭先係屋企試下,我完全貼唔到 貼左幾次都歪哂,請敎有經驗媽媽,謝謝

別墅

kmbb519 發表於 19-12-25 22:47
用開褲仔,出街有時無育嬰室,我會同佢入女廁廁格換,但著片要除埋鞋,好呢hea... 於是我試下用片,頭先係 ...

其實係有難度架。。。特別而家冬天又多衫,小朋友又開始大,吾可以喺BB車度換,近期都多左企喺度換片,都係盡量叫小朋友對腳企開d,易d zip條片入去。。慢慢整好一邊至整埋另外嗰邊。。不過都係嗰句係吾容易。。。

大宅

kmbb519 發表於 19-12-25 22:47
用開褲仔,出街有時無育嬰室,我會同佢入女廁廁格換,但著片要除埋鞋,好呢hea... 於是我試下用片,頭先係 ...

我女出到街唔肯瞓底換片,所以我係企係度換,雙腳企開少少,同條片差唔多闊,打開晒後面果兩塊貼,左手兜住條片的中間,係腳中間撻上去就貼,貼好兩邊後,左右腳輪流抬高少少,扯返脾位的出黎包好就得。我覺得仲方便過用學習褲換(emoji)唔使除鞋除褲

子爵府

我出街都係用學習褲,就咁企係到叫佢扶住我換,用片好難呀

水晶宮

回覆樓主:

學習褲易好多!
我成日都係企喺度換,屋企都係咁,教佢企喺度雙手搭住你膊頭。
我試過喺街好污糟冇地方換,抱住小朋友換再自己雙腳夾住佢d 乾淨同污糟衫。

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主:

我用片,因為費事除褲。叫佢打開對腳,ok ar, 冇問題。

首頁

尾頁

跳至