親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

yuyu.c 發表於 19-12-26 08:32
咁聯票玩樂園要唔要續樣計錢?

一票通係包每樣game玩一次! 人面辨識! 係呢樹jm介紹我買! 超贊

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

cattz288 發表於 19-12-26 08:34

一票通係包每樣game玩一次! 人面辨識! ...

咁好抵,依家仲有冇尼?今日未知玩水定樂園架。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

yuyu.c 發表於 19-12-26 08:42
咁好抵,依家仲有冇尼?今日未知玩水定樂園架。

賣晒喇! 啱啱再睇1月, 加晒價, 我買果時, 買4張成人飛仲平過買兩大兩小! 724人仔! 頭先睇一月, 兩大兩小要17xx

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

謝謝分享

男爵府

cattz288 發表於 19-12-25 23:31
今日啱啱去完返黎, 可分享下平日開12點, 但好多野都係2點先有得玩, 例如大喇叭, 漂流河, 4D劇場!
雖然室溫 ...
想問d水暖唔暖?

象牙宮

BATIKA 發表於 19-12-26 14:51
想問d水暖唔暖?
水夠暖架, 不過上水就涼囉! 所以最好帶毛巾! 有個位有埋massage位, 2f有spa, 不過水嫌唔夠熱
放下自在

男爵府

cattz288 發表於 19-12-26 08:09
有! 分男女架!

請問租Locker可唔可以比cash㗎?

象牙宮

櫻花公主 發表於 19-12-26 22:39

請問租Locker可唔可以比cash㗎?

我比cash架
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

cattz288 發表於 19-12-26 00:11
我今次去左3日, 第一日係樂園加娛雪, 第二日係全日滑雪, 第三日係水世界!
因為買左全日票, 唔好嘥, 由開場 ...

搭車去易嗎?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

回覆 yuyu.c 的帖子

樂園有一大一小的票 (199/套) ,
每人可以任玩機動一次同睇劇場個D

如果逐個計,每樣$10~40不等,我地玩咗超過9檥,已回本....抵。

不過最抵係水世界/娛雪世界+樂園套票...但搶唔到啱的時間。

wcpcelia    發表於 19-12-27 14:34

水晶宮

奇異果小邱 發表於 19-12-27 12:28

一大一小套票係一早買定玩場有?

男爵府

好媽媽勳章

奇異果小邱 發表於 19-12-27 12:28

請問點可以買到呢d套票?

象牙宮

sasa0208 發表於 19-12-27 11:50
搭車去易嗎?

易! 有高鐵/ 跨境巴士到
放下自在

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

Klook 買
我見行去時融創條隧道都有寫1大1小 人仔199

水晶宮

奇異果小邱 發表於 19-12-27 15:31

Klook 買

我哋之前未plan去邊玩,所以冇睇到,下次知啦

象牙宮

奇異果小邱 發表於 19-12-27 15:31

Klook 買

係喎! klook有喎!
放下自在

伯爵府

cattz288 發表於 19-12-25 23:31
今日啱啱去完返黎, 可分享下平日開12點, 但好多野都係2點先有得玩, 例如大喇叭, 漂流河, 4D劇場!
雖然室溫 ...

想去,可否給些指引?
酒店要住邊?
點搭車?

象牙宮

sn0629 發表於 20-1-13 13:21
想去,可否給些指引?
酒店要住邊?
點搭車?

酒店可揀附近酒店, 亦可揀性價高既公寓!
啱啱又見永東有promo! 可去佢fb睇
放下自在

大宅

請問klook見到係分2小時玩雪,3小時初級滑雪,應該係買邊種?另外滑雪有無全日票買?仲想問下klook見唔到有水世界買,係咪要去到先買?

大宅

littlelittleb 發表於 20-1-14 13:40
請問klook見到係分2小時玩雪,3小時初級滑雪,應該係買邊種?另外滑雪有無全日票買?仲想問下klook見唔到有 ...

原來已經無晒滑雪飛買

首頁

尾頁

跳至