想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

Kylie2 發表於 20-3-6 14:03
我不嬲期經唔準.之前有睇過佢一次.
把完脈 話我月經失調 開左通經藥俾我.
食完一星期後仲未黎 之後驗 原來 ...

so sorry for you....我都唔識講...

別墅

Lulu8000 發表於 20-3-6 14:16
so sorry for you....我都唔識講...

不過中醫始終係人夾人
可能係我自己唔夾佢啦
而家都努力搵緊好中醫

大宅

可以試下石門陳碩康 好細心睇症

洋房

Lulu8000 發表於 20-3-6 14:03
我第二次Ivf 睇佢加針灸得左,第一次Ivf Fail。我6-7周個時喉嚨痛到飛起睇佢,飲完一劑差唔多好番8成,舒服 ...

我都開始睇佢,我覺得佢好細心,而且又係女中醫,變相大家溝通會冇咁尷尬(emoji),飲完佢d藥月經開始冇咁多血塊,希望配合埋針灸可以快d受孕啦❤️

禁止訪問

洋房

回覆 Lulu8000 的帖子

唔好意思呀, 可唔可以pm你個中醫資料比我呀?

洋房

.

別墅

Gnib 發表於 20-10-8 12:50
我睇佢係想調理下, 想生 b , 我平時的 cycle 大約係36-42日左右, 今個 cycle 已經係 day 43, 雖然驗孕都係 ...

鄭衛?
個人建議唔好食. 等黎左m先
唔食啲藥都係哂一次錢 好過到時有啲咩事

我之後係頌安睇一個叫岑可欣既中醫
睇左兩次就中左 宜家bb7個月了

洋房

Kylie2 發表於 20-10-8 16:05
鄭衛?
個人建議唔好食. 等黎左m先
唔食啲藥都係哂一次錢 好過到時有啲咩事

Yes, 我無食, 不過之佢 m 黎左....佢叫我 m 完左先食
而家 d m 好少, 今日 day 2, 都唔使換 m 巾....
睇岑醫師 你覺得佢幫到手調經 ma?

別墅

Gnib 發表於 20-10-9 16:05
Yes, 我無食, 不過之佢 m 黎左....佢叫我 m 完左先食
而家 d m 好少, 今日 day 2, 都唔使換 m 巾....
睇岑 ...

因為我上年12月小產過. 我睇完佢一次明顯手腳無冰冷.之後再睇多佢一次 就中左了
所以我個人覺得同佢幾夾

首頁

尾頁

跳至