在職全職

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kin818kin 發表於 20-2-13 11:45
希望5月可以復到課

學期都就完了

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章

yanyan-mummy 發表於 20-2-13 11:46
學期都就完了

5月都好呀﹗最多用埋暑假。但如果7/8月都未得,咁只有全港學生重讀一年

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kin818kin 發表於 20-2-13 11:56
5月都好呀﹗最多用埋暑假。但如果7/8月都未得,咁只有全港學生重讀一年

...

我覺得又唔會重讀嘅,之前沙士都係咁,去到暑假直接放

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章

yanyan-mummy 發表於 20-2-13 11:57

沙士時係點?休學左幾耐?

雲母殿

kin818kin 發表於 20-2-13 11:58
沙士時係點?休學左幾耐?

我記得休左52個工作天,直至到暑假

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yanyan-mummy 發表於 20-2-13 11:57

果時返緊工,唔知返學係點

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yanyan-mummy 發表於 20-2-13 12:00

今次大煲好多

雲母殿

joannelai930 發表於 20-2-13 12:55
果時返緊工,唔知返學係點

你哋仔女都應該可能未出世,所以唔會清楚

雲母殿

joannelai930 發表於 20-2-13 12:55
今次大煲好多

差唔多啦,上次都停咗幾個月啦

琥珀宮

yanyan-mummy 發表於 20-2-13 13:02

你哋仔女都應該可能未出世,所以唔會清楚

未啦,都冇17歲

雲母殿

joannelai930 發表於 20-2-13 14:38
未啦,都冇17歲

我果時仔小一,女幼稚園

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

kin818kin 發表於 20-2-13 10:08
天文台好準

希望場大雨和雷聲可以沖走疫症

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

yanyan-mummy 發表於 20-2-13 12:00

我記得al ce 都照開考啵

雲母殿

pomanlife 發表於 20-2-13 19:30
我記得al ce 都照開考啵

咁我吾知啦,我只知小一及幼稚園安排

琥珀宮

pomanlife 發表於 20-2-13 19:29
希望場大雨和雷聲可以沖走疫症

咁就好啦

珊瑚宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

早晨

情人節快樂

琥珀宮

yickly 發表於 20-2-14 07:13
早晨

情人節快樂

好大雨,返工小心

珊瑚宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

joannelai930 發表於 20-2-14 07:23
好大雨,返工小心

早晨晶 ,知道

頭先比2下雷聲嚇親

琥珀宮

yickly 發表於 20-2-14 07:46
早晨晶 ,知道

頭先比2下雷聲嚇親

我都係,嚇c我,但亞仔聽唔到

珊瑚宮

joannelai930 發表於 20-2-14 07:47
我都係,嚇c我,但亞仔聽唔到

我女都係,仲瞓得好林

首頁

尾頁

跳至