自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 親子王國15週年勳章

今日27號,有冇人已經收到勳章呢?

大宅

tweetydisney 發表於 19-12-27 10:23

會收到信息通知嗎?

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 親子王國15週年勳章

wingchi88 發表於 19-12-27 10:25
會收到信息通知嗎?

就係唔知,所以問吓咋

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

tweetydisney 發表於 19-12-27 10:23

9點左右未有
冇通知,係睇網頁版自己發現

不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

我仲未完成,努力中

子爵府

回覆 crystal媽咪 的帖子

唔該哂!

男爵府

努力中

大宅

請問點先知自已有勳章啊?

早幾日我有出POST, 系咪今日會有咖啦?

子爵府

豬_兜兜 發表於 19-12-27 11:04
請問點先知自已有勳章啊?

早幾日我有出POST, 系咪今日會有咖啦?

遊戲玩法:

1.由 2019 年 12 月 23 日至 2020 年 1 月 10 日於討論區內發 1 個新主題 或 20 個回覆。
2.任何討論區均可發新主題或回覆。
3.不論發新主題次數,每位國民只可獲得「勳章 2020」 網上勳章一枚。

勳章派發日期:

勳章分 4 期派發,分別為 2019 年 12 月 27 日、2020 年 1 月 2 日、1 月 8 日 及 1 月 14 日。

勳章顯示有效期由派發當日至 2020 年 12 月 31 日

別墅

Not yet

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

無嘅?!

大宅

回覆 小傑媽媽 的帖子

哦, 明白明白, Thanks

甘應該系未有啦

大宅

回覆 tweetydisney 的帖子

明白! Thank you

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

努力中

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

侯爵府

2024年龍年勳章

未見

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

未見

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我都未見有

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章

未有

首頁

尾頁

跳至