自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

求各位JM介紹婚紗攝影, 如果係歐洲影過覺得好的請分享下。

我打算在法國影,可以分享下大家影過既價錢嗎?有冇人影過馬車? 我比較過幾間法國影 價錢都好大出入,想知大概幾錢公價?
我想最好係本地攝影公司啦,同埋是否去婚展JOIN會平D呢?

謝謝,請各位分享

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

UP

大宅

回覆樓主:

我之前用個一間好好既,佢哋隊team都係主要影歐洲, 不過我就要求佢同我哋去一個好熱同佢哋冇去過既國家幫我哋影,過程比想像中辛苦好多但佢哋都毫無怨言重好合作,價錢亦好合理,若你有興趣既我可PM資料俾你

珍珠宮

kvnsum 發表於 19-12-27 13:41
我之前用個一間好好既,佢哋隊team都係主要影歐洲, 不過我就要求佢同我哋去一個好熱同佢哋冇去過既國家幫我 ...

唔計你另外個個地方,請問你呢間影左幾錢?

大宅

回覆樓主:

攝影費用2萬左右一整天攝影包化妝,2套婚紗或晚裝(女),所有相soft copy,一本photobook。另外我出攝影team(共三人)既機票同住宿。

珍珠宮

kvnsum 發表於 19-12-27 16:49
攝影費用2萬左右一整天攝影包化妝,2套婚紗或晚裝(女),所有相soft copy,一本photobook。另外我出攝影team(共 ...

我問左一間接近4萬,仲有好多立雜野未計錢個價貴到呢

子爵府

ikokam 發表於 19-12-27 17:14
我問左一間接近4萬,仲有好多立雜野未計錢個價貴到呢

3萬包衫差不多。
我影日本都2萬幾。始終要包攝影/化妝機票過去嘛。
2萬可能係新開既,睇下風格岩唔岩先。

複式洋房

ikokam 發表於 19-12-27 11:15
求各位JM介紹婚紗攝影, 如果係歐洲影過覺得好的請分享下。

我打算在法國影,可以分享下大家影過既價錢嗎?有 ...

樓主會唔會想考慮搵freelance 去做?

男爵府

Kay朱,你去Facebook搵,好出名嘅攝影師,影得靚,我都係搵佢影我影嗰時,佢搵咗Kimmy 合作做PW 個隨團化妝師,set個頭真係超靚,靚到我唔捨得拆,本身Big Day 都超想搵返佢,可惜佢已經無期

首頁

尾頁

跳至