自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如題

大宅

little_kid 發表於 19-12-27 13:17
如題

24號真系好小人,每個遊戲都系等10分鐘內就有得玩

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

今日早上好清靜,下午人流多番啲!

男爵府

JSCfamily 發表於 19-12-27 18:46
今日早上好清靜,下午人流多番啲!

係咪唔使排好耐?

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Ant man 唔使點排。Ironman 直入!

男爵府

Queenie_0012 發表於 19-12-27 21:03
Ant man 唔使點排。Ironman 直入!

你幾號入場?

大宅

25去都多人,仲越晚越多,antman ironman 迷離莊園都要排30-45分鐘,連小小世界都要等,但我情願人多,如果正日都少人真係驚佢會執

wcpcelia    發表於 19-12-30 16:45

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

如題

25號人流比以前「正常」返好多,對我地遊人就好好。每個設施最多排15分鐘,比以前最少45分鐘起跳,真係差天共地。

而且,我發現「排隊文化」都差好遠,以往人貼人,轉個灣就比內地人打左尖,你唔會夠佢地快手。而今時今日入園,連內地人都唔會排咁迫,我唸佢地都知道,好快可以玩到,唔洗打尖都可以玩到,咁點解仲要人貼人?

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

little_kid 發表於 19-12-27 21:12
你幾號入場?

今日

男爵府

馬卡龍lover 發表於 19-12-27 21:16
25去都多人,仲越晚越多,antman ironman 迷離莊園都要排30-45分鐘,連小小世界都要等,但我情願人多,如果 ...

門票咁貴,邊有咁易執

男爵府

tester5 發表於 19-12-27 21:23
25號人流比以前「正常」返好多,對我地遊人就好好。每個設施最多排15分鐘,比以前最少45分鐘起跳,真係差 ...

幾好喎。"排隊文化"變返正常,唔使成日要防人打尖,叫人排隊~

男爵府

回覆樓主:

似乎紅日也要排長龍。我未必元旦入場,找個星期六日。

伯爵府

26號平均5-20分鐘一個遊戲
但氣氛真係超好
大部份都係香港人同遊客(亞洲居多)
大媽土豪幾乎絕跡
就算排隊都好守規矩
有冇人瞓喺路邊
真係趁而家快啲去

別墅

Koko1303 發表於 19-12-27 18:16
24號真系好小人,每個遊戲都系等10分鐘內就有得玩

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

25/12 超級多人, 好熱鬧多數香港人和外國遊客, 感覺良好.

大宅

回覆樓主:

通常早啲就唔多人,toystory land最盡都係20mins,但到3-4點就開始多人

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

little_kid 發表於 19-12-27 22:47
幾好喎。"排隊文化"變返正常,唔使成日要防人打尖,叫人排隊~

我以前,係由佢地打尖,排一次隊轉3至4個彎,你阻到佢地一次,都阻唔到第二次。唔通排個隊都泰山咁既陣式咩?玩啫,算啦,當讓比佢。
但今次真係正常香港人排隊方式,冇再貼住你pet pet,我見有少數内地人既,都係好斯文正常。

男爵府

ayi212 發表於 19-12-28 00:46
通常早啲就唔多人,toystory land最盡都係20mins,但到3-4點就開始多人

3-4點先多人入場?買全日票玩得半日好嘥喎.

男爵府

如題

尋晚都好多人呀,小飛象都多人排左半個鐘,內地人真係少同無見打尖

男爵府

tester5 發表於 19-12-28 07:19
我以前,係由佢地打尖,排一次隊轉3至4個彎,你阻到佢地一次,都阻唔到第二次。唔通排個隊都泰山咁既陣式 ...

排都排得舒服,唔使提高警覺驚人打尖。
有人打尖我會出聲叫佢地排隊,我唔想我小朋友以為打尖係啱係正常。

首頁

尾頁

跳至