自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

翡翠宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

viutv 果套黑市真係幾好睇, 啱啱睇左2集。我今日先開始睇。 我鍾意睇 02 劇都覺得幾恐怖。

下星期一 可以正常咁夜晚睇喇~ 因為 多功能老婆 做哂。 可以選擇晚晚追 黑市喇。

大宅

大少拉 發表於 19-12-29 17:46
viutv 果套黑市真係幾好睇, 啱啱睇左2集。我今日先開始睇。 我鍾意睇 02 劇都覺得幾恐怖。

下星期一 可 ...

幾點鐘做?

珊瑚宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

我會睇,呢排未有時間

大宅

2020勳章

有睇,好驚

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

回覆樓主:

睇咗一集,唔敢再睇

翡翠宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

BabyChan66 發表於 19-12-29 17:47
幾點鐘做?

9:30
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

翡翠宮

stagea 發表於 19-12-29 17:50
我會睇,呢排未有時間

我聽日開始可以跟時間睇!

翡翠宮

秋思 發表於 19-12-29 17:53
有睇,好驚

呢套真係有d 驚。

翡翠宮

kai3028 發表於 19-12-29 18:51
睇咗一集,唔敢再睇

第1集有d 位都驚呀我!第2集我又唔覺太驚。

第3集未睇,一陣睇埋佢先。

水晶宮

大少拉 發表於 19-12-29 19:18
第1集有d 位都驚呀我!第2集我又唔覺太驚。

第3集未睇,一陣睇埋佢先。

我睇到心跳好快
同埋睇完會形住身邊有嘢
你好大膽

別墅

回覆 大少拉 的帖子

我都有睇,好睇勁正!!

大宅

2020勳章

大少拉 發表於 19-12-29 17:46

下星期一 可 ...

我中意鬼劇,本身好期待,但睇左兩集,覺得故事一般,牽強,五合理,而且演技大多數都一般,只有個自閉做得好,可能budget有限

翡翠宮

kai3028 發表於 19-12-29 19:21
我睇到心跳好快
同埋睇完會形住身邊有嘢
你好大膽

第3集我未驚但有dd 驚呀!電梯我地成日搭,好驚呢個題材。

我唔大膽架,不過又要驚又要睇。

翡翠宮

CATHY.HUANG 發表於 19-12-29 19:40
回覆 大少拉 的帖子

我都有睇,好睇勁正!!

我啱啱先開始睇,最好佢係一集過,唔使追。

大宅

回覆樓主:

第一、二集ok,第三集麻麻

翡翠宮

dreamx2 發表於 19-12-29 19:43
我中意鬼劇,本身好期待,但睇左兩集,覺得故事一般,牽強,五合理,而且演技大多數都一般,只有個自閉做得好 ...

第2集我真係唔覺得驚。 反而第1集早半段幾驚,但到解釋所有嘢嘅時候。真係有d唔合理。但都可接受。

翡翠宮

MIYUKIFONG 發表於 19-12-29 19:45

我未睇第3集呀! 我以為會仲恐怖添。。。。。

水晶宮

大少拉 發表於 19-12-29 19:43
第3集我未驚但有dd 驚呀!電梯我地成日搭,好驚呢個題材。

我唔大膽架,不過又要驚 ...

睇字都覺得恐怖
有時夜返屋企自己搭(emoji),
會幻想太多恐怖嘢

翡翠宮

MIYUKIFONG 發表於 19-12-29 19:45

睇完第3集,我又覺得 ok 喎~ 佢拍到嘅感覺似早排果隻台灣恐怖 game (還願)。 個隻 game 又係感覺恐怖。 我諗佢嘅靈感有d 都係黎至果隻 game.

翡翠宮

kai3028 發表於 19-12-29 20:42
睇字都覺得恐怖
有時夜返屋企自己搭(emoji),
會幻想太多恐怖嘢

內容唔太恐怖咋。

係個感覺驚少少囉。 睇睇下就醒起似台灣一個恐怖 game. 可能我睇過隻 game. 所以覺得唔太恐怖。

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊