興趣嗜好

跳至
[其他] 想學縫紉  

首頁
12345...22

尾頁

大宅

想學好耐, 不知如何入手, 想買部二手衣車, 試下先。 有無人有興趣, 一齊交流下或提供意見比我呢, 謝謝

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

到,我係新手,無乜經驗,好想同志同道合嘅朋友交流下
我部衣車係淘寶買再運回港,唔知咁嘅方法正唔正確。

大宅

青衣為食妹 發表於 19-12-30 10:42
到,我係新手,無乜經驗,好想同志同道合嘅朋友交流下
我部衣車係淘寶買再運回港,唔知咁嘅方法正唔 ...

想問買左邊部?用左未?好用嗎?

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

leo119 發表於 19-12-30 14:50
想問買左邊部?用左未?好用嗎?

用咗一排,唔知係咪唔太識用,好似唔多夠力咁,車厚小小布要幫手推下扯下至得,所以我果部唔推介。有一部之前上網見有人話好力d,等我上網搵下再俾資料你。

男爵府

青衣為食妹 發表於 19-12-30 15:38
用咗一排,唔知係咪唔太識用,好似唔多夠力咁,車厚小小布要幫手推下扯下至得,所以我果部唔推介。有一部 ...

【美国胜家缝纫机4423大功率吃厚型多功能家用电动衣车带锁边】https://m.tb.cn/h.eA80kl0?sm=47f1b9 點ゞ撃°鏈バ接,再选择瀏覽→噐咑№亓;或復zんíゞ这句话₴aYk51bJphky₴后打开(emoji)淘灬寳(emoji)
*得閒上網睇下

大宅

青衣為食妹 發表於 19-12-30 15:45
【美国胜家缝纫机4423大功率吃厚型多功能家用电动衣车带锁边】https://m.tb.cn/h.eA80kl0?sm=47f1b9 點ゞ ...

謝謝推介

琥珀宮

leo119 發表於 19-12-30 01:02
想學好耐, 不知如何入手, 想買部二手衣車, 試下先。 有無人有興趣, 一齊交流下或提供意見比我呢, 謝謝 ...

brother3700, 千一左右,淘寶正版貨

大宅

回覆 leo119 的帖子

我玩左半年🙋🏻‍♀️係淘寶買左部brother 衣車
出去學左幾堂車左幾個袋
再睇好多youtube
又買左d 日本書,台灣書
見到靚布又買一堆
有時亂打亂撞改下褲腳
好好玩,愈黎愈鐘意, 仍然學習中!
多多指教,大家交流下

lilian.chim    發表於 23-3-10 12:06

大宅

我買左brother衣車玩,有時跟人車袋,車手作服,幾有樂趣呵呵,我也買左一大堆台灣書,得閒睇下都幾過癮
我們都懂得感恩,因為不是所有事都理所當然的

大宅

chanbaby 發表於 19-12-31 23:00

是呀, 看下書, 又自已上網學下咁, 出去學, 又要就時間

伯爵府

2018復活節勳章

我都想學呀

禁止訪問

伯爵府

2018復活節勳章

miniqc12 發表於 20-1-4 12:50
Me too(emoji)‍♀️

yeahhhh

別墅

moniquehappy 發表於 20-1-1 19:01
我買左brother衣車玩,有時跟人車袋,車手作服,幾有樂趣呵呵,我也買左一大堆台灣書,得閒睇下都 ...

邊度買衣車?入門版

大宅

有容乃大 發表於 20-2-10 11:23
邊度買衣車?入門版

我在九龍灣豐澤買的,你可以去看看
我們都懂得感恩,因為不是所有事都理所當然的

禁止訪問

回覆樓主:

複式洋房

有容乃大 發表於 20-2-10 11:23
邊度買衣車?入門版

一田同AEON有,最平好似千幾,3千幾果啲好靚

複式洋房

chanbaby 發表於 19-12-31 23:00

想問邊度有得學呀?thx

複式洋房

leo119 發表於 19-12-30 01:02
想學好耐, 不知如何入手, 想買部二手衣車, 試下先。 有無人有興趣, 一齊交流下或提供意見比我呢, 謝謝 ...

我都好有興趣呀,淘左啲針線返黎玩下先,仲未買衣車,睇左好多唔知買邊款

大宅

abacad 發表於 20-2-21 00:08
我都好有興趣呀,淘左啲針線返黎玩下先,仲未買衣車,睇左好多唔知買邊款
...

我覺得平平地係淘寶買架衣車學下好過買二手的, 因為我發覺二手都唔平得好多, 又要岩交收地方。 我都打算係淘寶買。

首頁
12345...22

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊