親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

一月一起, 六日同暑假都無全日飛買囉~

子爵府

好媽媽勳章

cattz288 發表於 19-12-30 17:21

太多人所以無全日票?暑假咁長都無?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

NamB 發表於 19-12-30 17:24
太多人所以無全日票?暑假咁長都無?

應該係!之前暑假都係無平日價!
放下自在

子爵府

好媽媽勳章

cattz288 發表於 19-12-30 17:25
應該係!之前暑假都係無平日價!

子爵府

好媽媽勳章

cattz288 發表於 19-12-30 17:21

復活節唔知大陸係咪假期呢?

象牙宮

NamB 發表於 19-12-30 18:13
復活節唔知大陸係咪假期呢?

唔係
放下自在

子爵府

好媽媽勳章

cattz288 發表於 19-12-30 18:21
唔係

象牙宮

NamB 發表於 19-12-30 18:29

想問下你之前喺龍平跟教練係教幾耐架? 我諗住喺alpensia book教練學
放下自在

子爵府

好媽媽勳章

cattz288 發表於 19-12-30 18:58
想問下你之前喺龍平跟教練係教幾耐架? 我諗住喺alpensia book教練學

教練唔係龍平嘅註場教練,我地原本學4小時,book兩位教練,所以送多半小時比我地,2位教練教我地4位初學者,700,000won,教練好進取,頭2小時已帶我地搭吊車上山滑落黎,嚇死我

wcpcelia    發表於 19-12-31 14:52

用戶要求終止服務

牛年勳章

暑假會唔會未開售?咁早賣晒?
未經許可,請勿轉載

象牙宮

大笨鐘 發表於 19-12-30 19:11
暑假會唔會未開售?咁早賣晒?

當然未開售喇!
放下自在

象牙宮

NamB 發表於 19-12-30 19:08
教練唔係龍平嘅註場教練,我地原本學4小時,book兩位教練,所以送多半小時比我地,2位教練教我地4位初學者 ...

好斜架? alpensia果邊初雪道好似無咁斜, 我諗住book兩個鐘咋!主要都係老公同仔女學! 比我自己慢慢滑練返勇d個膽先
放下自在

子爵府

好媽媽勳章

cattz288 發表於 19-12-30 19:16
好斜架? alpensia果邊初雪道好似無咁斜, 我諗住book兩個鐘咋!主要都係老公同仔女學! 比我自己慢慢滑練返 ...

比融創初級雪兔道再長啲斜啲,只係教左1小時左右就上吊車上山,教練教得好快,下半場我地不斷搭上山滑下山,4.5小時已教識我地4位完全唔識滑雪嘅初學者識S turn滑,只係我比較遲鈍,轉到一邊轉唔到另一邊

子爵府

好媽媽勳章

cattz288 發表於 19-12-30 19:16
好斜架? alpensia果邊初雪道好似無咁斜, 我諗住book兩個鐘咋!主要都係老公同仔女學! 比我自己慢慢滑練返 ...

剛剛上網check,alpensia嗰個好似唔係好斜,同融創初學小熊道差不多?

第1張相是融創,第2張相是Alpensia,第3張相是龍平

我去左Alpensia兩次都無學無滑過,之後去龍平才的起心肝學

象牙宮

NamB 發表於 19-12-30 19:50

剛剛上網check,alpensia嗰個好似唔係好斜,同融創初學小熊道 ...
正~咁就啱我喇, 我就係想微斜自己學~融創果條嫌太短, 原來你去左咁多次滑雪喇
放下自在

子爵府

好媽媽勳章

cattz288 發表於 19-12-30 21:05
正~咁就啱我喇, 我就係想微斜自己學~融創果條嫌太短, 原來你去左咁多次滑雪喇
...

去左韓國滑4次,頭3次我都無滑,只係老公和仔滑,阿女就同我第4次去滑雪先學

男爵府

融創暑假無全日票仲想暑假去多一轉融創滑添

象牙宮

fatfat-hippo 發表於 19-12-30 22:59
融創暑假weekend無全日票, weekdays應該都唔係平日價錢仲想暑假去多一轉融創滑添 ...
1/7至31/8都係旺季價兼無全日票

fatfat-hippo    發表於 19-12-30 23:02
放下自在

子爵府

好媽媽勳章

fatfat-hippo 發表於 19-12-30 22:59
融創暑假無全日票仲想暑假去多一轉融創滑添

無全日票都唔知點玩好

男爵府

NamB 發表於 19-12-31 00:27
無全日票都唔知點玩好
我都唔知

首頁

尾頁

跳至