自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

特然覺得好慨嘆,以前好期待就係倒數,打開電視咩台都好,都一定好熱鬧,今年的香港⋯每個地方都好開心咁慶祝新年,而我地就⋯認唔住喊佐,2020祝願香港回歸平靜,香港加油!

珍珠宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

知足常樂,不能盡如人意但求無愧於心
共勉之

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 我的育兒心得勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

新一年大家加油

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

今晚的香港
好似戰場

wcpcelia    發表於 20-1-2 12:27

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

人哋放煙火慶祝,香港就放火、堵路

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

新年快樂

大宅

timandy 發表於 20-1-1 00:35
今晚的香港
好似戰場

係,有直播仲話2020年第一場大戰

大宅

Vin仔媽 發表於 20-1-1 00:37
人哋放煙火慶祝,香港就放火、堵路

所以真係好心痛

珍珠宮

aitangtang 發表於 20-1-1 00:29
特然覺得好慨嘆,以前好期待就係倒數,打開電視咩台都好,都一定好熱鬧,今年的香港⋯每個地方都好開心咁慶 ...

見到個詠香江真係喊,屎到連第三世界都不如,仲要毫無氣氛

珍珠宮

回覆樓主:

希望在明天,加油!
只要大家不再沉默。。一定會好的 , 邪不能勝正

珍珠宮

回覆樓主:

我覺得最辛苦係警察,希望警察安全回家

cissie    發表於 20-1-1 01:23

伯爵府

2024年龍年勳章

二零一九年終於完結
一個香港人很難捱過嘅年頭
一直以為所擁有嘅野係理所當然
原來一切都唔係必然
原來呢個世界可以好荒謬

piklam1    發表於 20-1-1 13:29
COLOURDAY    發表於 20-1-1 02:56

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

aitangtang 發表於 20-1-1 00:29
特然覺得好慨嘆,以前好期待就係倒數,打開電視咩台都好,都一定好熱鬧,今年的香港⋯每個地方都好開心咁慶 ...

會好的
不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

今年喺朋友group連happy new year都唔想講,發個sticker算.....唉

伯爵府

回覆樓主:

雖然個心有D揪住痛
但一家人齊齊整整系屋企一齊倒數迎接2020到來都係一種幸福

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

今晚無開電視,唔想睇暴徒放火打人新聞

子爵府

我都係見到世界各地都開心慶祝

但HK周街都聽到dllm...

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

頭先睇viu tv直播老蘭, 主持仲話好多人, 真係見鬼咩~
放下自在

大宅

TAKTAKB 發表於 20-1-1 00:42
雖然個心有D揪住痛
但一家人齊齊整整系屋企一齊倒數迎接2020到來都係一種幸福 : ...

係,我同老公同女係房倒數,但一開窗就見犯法野(有人放煙花)

首頁

尾頁

跳至