美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章

真係嬲、我未大肚時join左呢間美容院佢話迎新優惠俾我join個plan,1000蚊10次任選呢啲full set facial,我記得好清楚同問得好清楚!包啲咩?人手定機?做幾耐?點扣法?因為我有幾間美容院既facial, 我唔想再join無謂野、但我見佢咁抵先join! 到我依家生完諗住去做、間鋪無左、我file去左第間分店、第間分店佢話無出過呢啲、唔會有咁抵!只係俾返我做人手facial!(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)勁嬲、我大把facial 洗鬼做你地啲人手facial!職員仲俾面色我睇、當初我諗住keep record睇下有咩做所以影左呢張相!但職員唔認呢個係佢地既、話無公司logo

男爵府

Yup88 發表於 20-1-1 17:26
真係嬲、我未大肚時join左呢間美容院佢話迎新優惠俾我join個plan,1000蚊10次任選呢啲full set facial,我記 ...

咁真係好嬲喎!!我之前有兩間都比人買咗,個plan又係轉咗比第二間

大宅

2020勳章

咁衰架!所以我宜家已經唔敢去連鎖美容院

大宅

2020勳章

Lcsl 發表於 20-1-2 21:31

其實都唔算好大間、有2、3間分店個啲

複式洋房

我都係join左呢間黑店,職員sale我買左$10000 body, 可以做人手,可以做機。之後就冇左間舖,電話條線飛左去另一間公司,話係合併左。又係變咗只可做人手,做機要加錢,話無咁平!跟住就sell我要再加plan, 先可以成為佢哋公司既客戶,我唔join, 佢哋就唔俾期我約,要等有人取消先可以約,咁我話約三個月後,佢哋都話冇位,要waiting list! 個肥婆in charge仲俾面色我睇, 話要幫我跟上一間公司既手尾。

大宅

2020勳章

chanhiusuen 發表於 20-10-22 14:21
我都係join左呢間黑店,職員sale我買左$10000 body, 可以做人手,可以做機。之後就冇左間舖,電話條線飛左 ...

依家間公司執左未?疫情加上我大肚我無去好耐

複式洋房

咁誇張!! 依個真係好嬲喎!! 咁依D case可以點 ? 去消委會告佢得唔得
買時有冇receipt ?

複式洋房

Yup88 發表於 20-10-22 15:59
依家間公司執左未?疫情加上我大肚我無去好耐

呢d經營手法,應該好快執,之後再開一間又話轉左手,又再去呃過人(emoji)

複式洋房

sibasibac9 發表於 20-10-22 16:06
咁誇張!! 依個真係好嬲喎!! 咁依D case可以點 ? 去消委會告佢得唔得
買時有冇receipt ? ...

有冇姊妹可以教下路點做?有單的,不過係舊公司名

大宅

chanhiusuen 發表於 20-10-22 18:19
有冇姊妹可以教下路點做?有單的,不過係舊公司名

我諗真係冇計,等於D酒樓執完又開。我試過買facial course, $5000 有50次,但張单 寫 $5000 一次 送49次。我估又係走法律隙。拿拿臨做完唔再去。

複式洋房

Lcsl 發表於 20-1-2 21:31

連鎖嗰啲, 大聲夾惡, 郁啲就話自己有律師團隊

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊