使用意見

跳至

首頁

尾頁

管理員

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 7周年華麗國民 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 BK Milk勳章

油麥麥 發表於 20-1-1 23:25
大部份帖子或內容都政治化了,為什麼有些要封,有些大搖大擺,因為功人士玩顏色,一陣玩私了
...

您好,謝謝您提供寶貴意見!

親子王國所有管理團隊成員都會按照親子王國制定的守則管理討論區,我們的義務管理團隊會不定時執行版務,倘若需處理之版務繁多,則會優先處理於舉報版內之舉報。謹再次感謝您的意見!

侯爵府

2020勳章

alima 發表於 20-1-2 09:01
我尋晚半夜好驚啊!有位尊貴版主無端端嚟兇我

投訴佢啦!唔好怕事,唔好受欺凌受壓!公開件事
止暴制亂,守護香港

侯爵府

2020勳章

特派員 發表於 20-1-2 12:12

親子王國所有管理團隊成員都會按照親子王國制定的守則管理討論區,我們的義 ...

再次提議你哋成立獨立吊察功能人士濫用權力!
將權力下放又缺監管,所以令人有人霸權,恃勢凌藍,你哋都要負好大責任!

希望你唔好大隻講口旱旱,唔好不了了之,唔好交行貨,唔好敷衍了事,唔好hea 啲會員,真心拎誠意出來,唔去檢討唔去改進,唔你好快亡國!
止暴制亂,守護香港

子爵府

2020勳章

親子王國所有管理團隊成員都會按照親子王國制定的守則管理討論區,我們的義 ...

特派員,麻煩睇睇該版主無故對我的留言,甘多會員留意到佢既行為,你們應該正視一下

侯爵府

2020勳章

回覆樓主:

點解15樓、16樓的 cathy tse 被處決,處決前有無俾機會佢解釋,話禁言就禁言,明顯針對某部分人士!好勁喎,勁過解放軍勁過中央,俾個LIKE 妳呀! 受得起嗎?

侯爵府

2020勳章

油麥麥 發表於 20-1-2 14:32
點解15樓、16樓的 cathy tse 被處決,處決前有無俾機會佢解釋,話禁言就禁言,明顯針對某部分人士!好勁喎 ...

有無解釋?
止暴制亂,守護香港

侯爵府

2020勳章

alima 發表於 20-1-2 12:50
特派員,麻煩睇睇該版主無故對我的留言,甘多會員留意到佢既行為,你們應該正視一下
...

特派員,唔好玩龜縮啦,你哋包庇黃色版主,黃色版主包庇黃絲會員,你哋唔出來自交代對話?只係一個訴求啫
止暴制亂,守護香港

侯爵府

2020勳章

政版規條係咩?針對藍人囉,隻小賤種係政版講 x 街唔使封屏,藍人講就要封?
止暴制亂,守護香港

管理員

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 7周年華麗國民 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 BK Milk勳章

油麥麥 發表於 20-1-24 01:24
政版規條係咩?針對藍人囉,隻小賤種係政版講 x 街唔使封屏,藍人講就要封?
...
你好,管理團隊早前已將雙方的帖子屏蔽,謝謝 !

侯爵府

2020勳章

特派員 發表於 20-1-24 09:56

我唔出聲就唔禁?!明喇,黃藍有別
止暴制亂,守護香港

子爵府

2020勳章

alima 發表於 20-1-1 23:56
有個外國y版煮, 佢夜晚永遠吾會搬yc舖

好似仲有個外國版主 專揀夜晚移走藍鋪

珍珠宮

2020勳章

回覆樓主:

黃色霸權版主!?只準黃屍 誣蔑毒舌造謠留言,其他jm持相反意見就被滅聲,黃屍無非都是懼怕我們講出真信,令佢哋沒有藉口再煽動仇恨

珍珠宮

2020勳章

為何會員Cathy tse被禁言?

子爵府

2020勳章

ricecooking 發表於 20-1-24 18:20

同問 麻煩解釋下

翡翠宮

2020勳章

哦,即係黃絲舉報你就立即處理啦,多謝你講清楚喎

翡翠宮

2020勳章

你講解下Cathy Tee點解俾人禁言先啦,光明正大,唔怕你攤開講喎

民房

油麥麥 發表於 20-1-1 23:25
大部份帖子或內容都政治化了,為什麼有些要封,有些大搖大擺,因為有功能人士玩顏色,藍人隨時被私了 :hehe ...

藍色聲音就被滅聲,太不公平!
這個世界連發聲都沒自由!!

複式洋房

回覆樓主:

黄就立刻處理,藍就唔理? 咁似而家某d傳媒,解釋一下好喎

超級版主

2020勳章 超級版主 BK Milk勳章 15週年勳章

ricecooking 發表於 20-1-24 18:20
唔會公開對外解釋封戶原因,但佢本人可以去helpdesk查詢
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=6304667&extra=page%3D1

超級版主

2020勳章 超級版主 BK Milk勳章 15週年勳章

時政擂台有附加版規
https://www.baby-kingdom.com/for ... &extra=page%3D1

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊