使用意見

跳至

首頁

尾頁

大宅

精叻鼠年勳章 2020勳章

alima 發表於 20-1-1 23:56
有個外國y版煮, 佢夜晚永遠吾會搬yc舖

唔知邊個tim Pm話我知

大宅

2020勳章

我都有留意她

子爵府

2020勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

出面政治post有好多沒搬。

伯爵府

2020勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章

係,佢已經太明顯了。我們可以投訴嗎?直接打電話去寫字樓投訴?e mail 投訴?

子爵府

2020勳章

auhiyo 發表於 20-1-2 00:35

因為係夜晚,y版煮揸旗係甘㗎啦!

大宅

2020勳章

auhiyo 發表於 20-1-2 00:35

你咁講嬲嬲地,明明我開波都唔關事,一陣就搬我post,拗曬頭!!第一次遇到

男爵府

回覆樓主:

你掉轉左吓嘛??
呢度啲版主、管理員蓝到震,一向都係黄人唔夠兩句已被禁言,蓝人粗口出埋都冇事

超級版主

2020勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

麻煩清楚講明係邊位外國版主,呢度所有自由版版主或超版都有搬政治帖,你可以去時政版睇清楚。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

大宅

2020勳章

rose-mag 發表於 20-1-2 01:10
麻煩清楚講明係邊位外國版主,呢度所有自由版版主或超版都有搬政治帖,你可以去時政版睇清楚。
...

我當時一句,冇粗口,冇 攻擊,你就封我咀,你也做得太明顯了。

超級版主

2020勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ck609 發表於 20-1-2 01:24
我當時一句,冇粗口,冇 攻擊,你就封我咀,你也做得太明顯了。

邊個帖?冇粗口唔代表冇問題,你以為冇攻擊吧,你睇清楚係邊個版主封你嗎?pm有通知,bk唔只我一個版主,亦唔係得我一個版主可以禁言或封帖,印中將你禁言係另一個版主,至於原因,你自己睇清楚pm通知先。封得禁得嘅都係有根有據,只係會員選擇唔信。

大宅

2020勳章

rose-mag 發表於 20-1-2 01:29
邊個帖?冇粗口唔代表冇問題,你以為冇攻擊吧,你睇清楚係邊個版主封你嗎?pm有通知,bk唔只我一個版主, ...

沒有pm 通知,在11月5日

大宅

2020勳章

邊個帖?冇粗口唔代表冇問題,你以為冇攻擊吧,你睇清楚係邊個版主封你嗎?pm有通知,bk唔只我一個版主, ...

真係冇根冇據

大宅

2020勳章

我就係想知邊一個封我,為什麼。

超級版主

ck609 發表於 20-1-2 01:33
我就係想知邊一個封我,為什麼。

你喺使用意見開帖,管理員有叫你去helpdesk問,你冇問咩?總之唔關我事,但我唔得閒去幫你慢慢揾續個問,會員係想像唔到每日版主有幾多版務要處理,我雖然一向係熱心幫人,而家我睇人啦,對於果d睇少少當自己知道成個世界嘅人,我唔會再想花時間。

公爵府

2020勳章

止暴制亂,守護香港

公爵府

2020勳章

月見草 發表於 20-1-2 00:19
有版主專針對敵對會員,最鐘意玩封人咀!

黃人玩私了啫,一開尼個帖&留言已知會被私了,一係封屏,一係禁止發炎,一係擲我汽油彈(即係擲入政版/意見版)要滅聲!

國王, 大臣,管理人,網友 :
尼7 個月,不論你身處何地, 只要你係香港人,你真的在這7個月內絕口不提及「政治」?

國王,管理人:
你哋有無選錯人做版主?係咪時候將班版主換新血?你哋自己親力親為去留心下每個會員的留言 同版主的處理手段。人心係無得改,班底可以重建!期望見到bk 唔係俾單一顏色人士管治、唔好美化「私了」,唔好再將「私了」合理化。
止暴制亂,守護香港

公爵府

2020勳章

pp_pp1021 發表於 20-1-2 00:18

樓主,你個post可能好快被封架啦!

預咗被私了,唔係第一次啦,習慣咗啦
止暴制亂,守護香港

公爵府

2020勳章

香港熊貓 發表於 20-1-2 00:25
因為板主也有政治取向。我見「某位」板主,一見藍色就「殺」「封」「搬」
...

我見不是「某位」,是「一群」版主, 佢哋好齊心
止暴制亂,守護香港

公爵府

2020勳章

回覆樓主:

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22992000
止暴制亂,守護香港

子爵府

2020勳章

油麥麥 發表於 20-1-2 06:10

我尋晚半夜好驚啊!有位尊貴版主無端端嚟兇我

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊