使用意見

跳至

首頁
12345...9

尾頁

侯爵府

2020勳章

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22991772

國王, 大臣,管理人,網友 :
尼7 個月,不論你身處何地, 只要你係香港人,你真的在這7個月內絕口不提及「政治」?

國王,管理人:
你哋有無選錯人做版主?係咪時候將班版主換新血?你哋自己親力親為去留心下每個會員的留言 同版主的處理手段。人心係無得改,班底可以重建!期望見到bk 唔係俾單一顏色人士管治、唔好美化「私了」,唔好再將「私了」合理化。

男爵府

2020勳章

Well said 唔該回應下

珍珠宮

2020勳章

油麥麥 發表於 20-1-2 06:53
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22991772

true
我身上流著勇士的血, 不畏懼, 不退縮, 寧死不屈

反對所有暴力, 香港是我家不容破壞

翡翠宮

2020勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

而家邊個做國王/大臣呀?

唔係早已經賣左盤咩?好耐都唔見大臣既?
我又唔覺邊個版主有咩偏頗喎﹗

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

所有人都知,其實BK已經比藍人侵略佔據,上BK的真香港人已經離開晒,現在連版主都想消滅,你們呢班港共好恐怖。我預咗俾藍人圍插,之後版主正常移Post唔好又話人,有本事唔好插我

翡翠宮

2020勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

YuiYeeMa 發表於 20-1-2 07:56
所有人都知,其實BK已經比藍人侵略佔據,上BK的真香港人已經離開晒,現在連版主都想消滅,你們呢班港共好恐 ...

如你所述,"真香港人離開晒",就呢點,就表示左 你唔係真香港人喇。

若你係真香港人,咁就表示你講大話,真香港人無離開晒喇。

咁其實,你想表示咩呢?

SugarBoo    發表於 20-1-2 09:35
yuyueng    發表於 20-1-2 09:15
1010mum    發表於 20-1-2 09:12
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

水晶宮

2020勳章 畀面勳章

my005 發表於 20-1-2 07:59
如你所述,"真香港人離開晒",就呢點,就表示左 你唔係真香港人喇。

若你係真香港人,咁就表示 ...

唔好咁啦

侯爵府

精叻鼠年勳章 2020勳章

所有人都知,其實BK已經比藍人侵略佔據,上BK的真香港人已經離開晒,現在連版主都想消滅,你們呢班港共好恐 ...

即係,你唔係真香港人?
人間劫紛紛
百年難磨今朝恨

水晶宮

2020勳章 畀面勳章

油麥麥 發表於 20-1-2 06:53

我見多數係移去“政版”而已,入到政版各自發功,至於功力如何,就要視乎修為及修養啦!

翡翠宮

701003 發表於 20-1-2 08:02
唔好咁啦

我唔明吖嘛。

咁既邏輯都講得出。

水晶宮

2020勳章

差不多相同post, 藍開就移版, 黃開幾小時後仍在公海, 好明顯

禁止訪問

2020勳章

伯爵府

2020勳章

版主有冇偏頗我唔知,我淨係知黃人真係好自以為是!咩叫真香港人?真香港人一定係黃?要支持港獨?
我淨係知真香港人一定唔會破壞香港,想香港衰囉!

SugarBoo    發表於 20-1-2 09:36

男爵府

2020勳章

佢兜個大圈說明自己唔係真港人

1010mum    發表於 20-1-2 09:13

禁止訪問

2020勳章

水晶宮

2020勳章

回覆樓主:

唔理真與假, 暫時換版主, 避嫌都好正常。
BK又不是沒有版主, 公海都有幾位版主啦

男爵府

盡情圍攻吧,我回此post只不過想證明藍人有幾侵略性。

翡翠宮

Kathy1018 發表於 20-1-2 08:07
佢兜個大圈說明自己唔係真港人

我都有咁既疑問。

我只知真香港人會愛自己既地方,會愛香港,唔會破壞香港,令好多人心痛啫。

HehaKK    發表於 20-1-2 09:15
raven    發表於 20-1-2 08:18

水晶宮

2020勳章

回覆樓主:

我只係知道真香港人唔會不停響自己地方破壞,破壞完仲可以理直氣壯話係人哋唔啱,自己冇錯!

水晶宮

2020勳章

YuiYeeMa 發表於 20-1-2 08:09
盡情圍攻吧,我回此post只不過想證明藍人有幾侵略性。
...

仲可以留到咁多言, 藍有侵略性
都相當自high

首頁
12345...9

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊