使用意見

跳至

首頁
12345...9

尾頁

侯爵府

2020勳章

701003 發表於 20-1-2 08:04
我見多數係移去“政版”而已,入到政版各自發功,至於功力如何,就要視乎修為及修養啦!
...

擲入政版係「最大優惠」喇

翡翠宮

2020勳章 大廚勳章

YuiYeeMa 發表於 20-1-2 08:09
盡情圍攻吧,我回此post只不過想證明藍人有幾侵略性。
...

夠啲死黃色曱甴多?無啦啦都走去笑隻獅子咁就真係侵略性啊。。又真係盡情圍喎。。走去啲食肆圍人哋餐廳侵略人哋地方打爆晒啲玻璃唔知佢哋幾咁認為自己做得啱呢?
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

侯爵府

2020勳章

cbeyond 發表於 20-1-2 08:05
差不多相同post, 藍開就移版, 黃開幾小時後仍在公海, 好明顯

當然啦, 黃人揸旗黃人話曬事,只許黃人放火
止暴制亂,守護香港

翡翠宮

2020勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

...

我提出疑問啫﹗點算圍攻你呢?唔通人地指出你既矛盾,你都講人圍攻你?你黃人意思原來係咁架?

如果真係咁,咁不如你唔好出聲當幫黃人啦﹗講多錯多,令人覺得黃人無咩用腦咁。

我又唔係咩藍人,更唔係黃人喎,我只係真心愛香港既香港人啫。我仲响BK無走喎﹗

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

侯爵府

2020勳章

kingjer 發表於 20-1-2 08:07
或者,唔係人?

係畜生?
止暴制亂,守護香港

侯爵府

2020勳章

cbeyond 發表於 20-1-2 08:07
唔理真與假, 暫時換版主, 避嫌都好正常。
BK又不是沒有版主, 公海都有幾位版主啦
...

唔係暫時係要永久
止暴制亂,守護香港

水晶宮

2020勳章 畀面勳章

...

唉呀,原來你以身試色

翡翠宮

2020勳章 大廚勳章

油麥麥 發表於 20-1-2 06:53
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22991772

國王, 大臣,管理人,網友 :

我好耐之前都有出聲問過將我個post掉去時政擂台版。。我出咗唔夠半粒鐘就俾人即時踢走。。但係好多黃色嘅post就半日都仲喺度。。。咁我都有反映意見不過所謂板主。。就話俾你聽我淨係睇到你有問題。。其他我未有睇唔到咁啦。。。邊有咁多時間check。。我冇針對你㗎。。。咁又係冇針對我。。係針對顏色姐

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

侯爵府

2020勳章

...

咁都叫侵略,放火燒人,擲磚頭殺阿伯叫咩呢?
止暴制亂,守護香港

水晶宮

2020勳章 畀面勳章

my005 發表於 20-1-2 08:15
我提出疑問啫﹗點算圍攻你呢?唔通人地指出你既矛盾,你都講人圍攻你?你黃人意思原來係咁架?

如果真 ...

非黃即藍,某D人思維好單一

男爵府

2020勳章

好煩呀, 唔係遇樓主你
我就真係唔會時時刻刻講政治, 無論回post定日常生活, 但我都知有d人係死唔斷氣, 講左唔好講都仲要講

翡翠宮

2020勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

701003 發表於 20-1-2 08:20
非黃即藍,某D人思維好單一

黃人特性黎﹗只相信佢地所想, 只有佢地諗既、作既,至係啱既﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

侯爵府

2020勳章

seaheart88 發表於 20-1-2 08:18
我好耐之前都有出聲問過將我個post掉去時政擂台版。。我出咗唔夠半粒鐘就俾人即時踢走。。但係好多黃色嘅p ...

年輕人, 妳實在太年輕喇!
止暴制亂,守護香港

翡翠宮

2020勳章 大廚勳章

油麥麥 發表於 20-1-2 08:24
年輕人, 妳實在太年輕喇!

我原本嗰個post唔係想講政治。。。係嗰陣時有啲人結婚佢本身係警察。。點知俾人攝溪錢搞婚禮我覺得好慘同埋如果大家係新人俾人咁搞法又點呢?之後就勁快俾人搬走咗啦。。絕對係打壓啦。。
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

侯爵府

2020勳章

seaheart88 發表於 20-1-2 08:27
我原本嗰個post唔係想講政治。。。係嗰陣時有啲人結婚佢本身係警察。。點知俾人攝溪錢搞婚禮我覺得好慘同 ...

在 Bk 受黃人打壓早已習慣啦

期望有姊妹兄弟可以另外建立1個C9討論區俾大家暢所欲言同kill time,又無咁多制肘!
止暴制亂,守護香港

伯爵府

...

男爵府

2020勳章

油麥麥 發表於 20-1-2 06:53
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22991772

國王, 大臣,管理人,網友 :

唔好搞BK 喇,講政治去時政啦,去時政冇人搬你。

子爵府

2020勳章 畀面勳章

...

我係絕對香港人,但係係藍絲,有無諗清楚先講嘢?會唔會係黃絲通病??自以為是呀

翡翠宮

seaheart88 發表於 20-1-2 08:18
我好耐之前都有出聲問過將我個post掉去時政擂台版。。我出咗唔夠半粒鐘就俾人即時踢走。。但係好多黃色嘅p ...

我諗唔關版主事既。

因為版主都只係義務性質,可能有正職,所以無咁多時間睇晒所有POST既。

我諗係黃人舉得快啫。只要佢地舉報得快,一接舉報,版主自然會跟進既。

只怪我地善良,唔去舉報人啫。

翡翠宮

2020勳章 大廚勳章

油麥麥 發表於 20-1-2 08:32
在 Bk 受黃人打壓早已習慣啦

期望有姊妹兄弟可以另外建立1個C9討論區俾大家暢所欲言同kill time ...

去Facebook save hk好過。。。思想正面好多。。。
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

首頁
12345...9

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊