使用意見

跳至

首頁
23456...9

尾頁

侯爵府

2020勳章

my005 發表於 20-1-2 08:58
若果真係如你所述,"全部版主",咁就肯定你攪錯喇

公海全部都係
止暴制亂,守護香港

男爵府

2020勳章

my005 發表於 20-1-2 07:59
如你所述,"真香港人離開晒",就呢點,就表示左 你唔係真香港人喇。

若你係真香港人,咁就表示 ...

大宅

2020勳章

回覆樓主:

我也想投訴:11月初無啦啦封咀。

翡翠宮

2020勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

油麥麥 發表於 20-1-2 08:59
公海全部都係

大家平靜尐,我相信係誤會黎。我推測有黃人好鍾意舉報,版主唔可以唔做野,惹人口實啫﹗

嗱,不如大家做過實驗,我地一見黃人post,立刻舉吖,又睇下版主佢地點做吖,實驗結果係唔會講大話既。

同意嗎?

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

2020勳章

油麥麥 發表於 20-1-2 08:53
舉乜鬼吖,最好有姊妹兄弟建立一個新c9討論區,我第一個移民去,留返班黃人自己自high 同王國,版主攬炒 : ...

我賴死唔走,佢哋話要光復BK嘛,就係要逼走你,所以我唔會俾佢哋奸計得逞

男爵府

2020勳章

YuiYeeMa 發表於 20-1-2 07:56
所有人都知,其實BK已經比藍人侵略佔據,上BK的真香港人已經離開晒,現在連版主都想消滅,你們呢班港共好恐 ...

其實帶頭果班發現起人都唔係真香港人
有啲仲要係新移民或新移民後代,有啲一出世就回歸左
真係唔明真香港人的定義喎(emoji)
我眼中真正香港原居民係圍村果班, 佢地真係好團結

複式洋房

YuiYeeMa 發表於 20-1-2 08:09
盡情圍攻吧,我回此post只不過想證明藍人有幾侵略性。
...

係其他地方被洗腦得太耐?唔好以為有反對意見就係打壓你地,bk都係社會縮影,反對意見永遠都存在,只係bk依個地方依個年齡層係藍既多,依個係反映社會現象,係對黃人黎講係眼冤嫁喇,既然咁唔舒服咪翻小朋友論壇。但有無諗過,bk咁多藍既意見,真係純粹得閒無聊打壓你地?有無反省有咩問題令人咁討厭?

男爵府

2020勳章

apelok 發表於 20-1-2 09:07
其實帶頭果班發現起人都唔係真香港人
有啲仲要係新移民或新移民後代,有啲一出世就回歸左
真係唔明真香港 ...

係、圍村人真係好團結

大宅

2020勳章

my005 發表於 20-1-2 09:03
大家平靜尐,我相信係誤會黎。我聽過真係某幾個黃人好鍾意舉報,係好鍾意,版主唔可以唔做野,惹人口實啫 ...

好建議

男爵府

2020勳章

...

你是國內人?

大宅

2020勳章

...

我淨係知黃色之士四處破壞,仲要自我感覺良好,自我陶醉。

別墅

2020勳章

...

弱智,冇人支持你就話人哋有侵略性。你唔睇下連登嗰啲曱甴有幾侵略?街上嗰啲垃圾曱甴有幾冇人性?
黃人可否不要再那麼的低能嗎?

公爵府

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

所有人都知,其實BK已經比藍人侵略佔據,上BK的真香港人已經離開晒,現在連版主都想消滅,你們呢班港共好恐 ...

閣下話:上BK的真香港人已經離開曬,敢問閣下你是什麼?

如果本人上BK,閣下如何界定本人為偽香港人呢?

本人香港土生土長,香港由幼稚園讀到中七,之後本地大學畢業,繼而在海外留學至master,之後回港工作,每年交稅交差餉,平生從未住過公屋取綜援,你如何認為本人不是真香港人呢?

其實上BK既都沒有偽香港人,只有一小部分人系狗眼看人低既井底蛙就真,其實BK唔止自由同時政版既,仲有其他講旅遊,講興趣,財經等等好多版,閣下眼中BK只有2版。

伯爵府

2020勳章

油麥麥 發表於 20-1-2 08:54
全部版主

應該唔係掛?我印象中有見過版主話啲暴徒!

伯爵府

2020勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

你所謂既真香港人點定義?要支持黃畜私了、放火、刑毀就算、你自己真飽佢呀

伯爵府

cbeyond 發表於 20-1-2 08:10
仲可以留到咁多言, 藍有侵略性
都相當自high

寫出黎唔面紅先至犀利

大宅

2020勳章

...

妄想症發作
ah! 先撩者 __

侯爵府

2020勳章

my005 發表於 20-1-2 09:03
大家平靜尐,我相信係誤會黎。我聽過真係某幾個黃人好鍾意舉報,係好鍾意,版主唔可以唔做野,惹人口實啫 ...

唔同意喎,最好班黃版主同BK攬炒!等睇尼幕上演
止暴制亂,守護香港

伯爵府

my005 發表於 20-1-2 08:35
我諗唔關版主事既。

因為版主都只係義務性質,可能有正職,所以無咁多時間睇晒所有POST既。

認同、可能當中有誤會……我都有間中俾版主封屏、但覺得都係自己閙wc過份激動 尋日有個咩國外版主我諗極都唔知邊個、但我見倩女幽魂同1仔1女版主都好好人呀

大宅

精叻鼠年勳章 2020勳章

係囉。唔係中國人咁一句「西人」都要屏蔽我。而家外國人唔叫得西人嫁?

首頁
23456...9

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊