使用意見

跳至

首頁
34567...9

尾頁

伯爵府

2020勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

my005 發表於 20-1-2 09:03
大家平靜尐,我相信係誤會黎。我聽過真係某幾個黃人好鍾意舉報,係好鍾意,版主唔可以唔做野,惹人口實啫 ...

講真、我哋真係冇部份yc咁勤力……除左係粗口我都唔會專登去舉報

禁止訪問

2020勳章

翡翠宮

2020勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

nobodyfool 發表於 20-1-2 09:52
認同、可能當中有誤會……我都有間中俾版主封屏、但覺得都係自己閙wc過份激動 尋日有個咩國外版主 ...

我都被版主閉屏過架,因為我唔知講近音都唔得架。之後就學會避免喇。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

翡翠宮

2020勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

無盡夏 發表於 20-1-2 09:57
係囉。唔係中國人咁一句「西人」都要屏蔽我。而家外國人唔叫得西人嫁?
...

呢句我都試過呀﹗佢地都係屏蔽我呀,有時,我都諗呢句係唔係咁嚴重呢?

仲有尐比較粗俗既語言,本來係想輕鬆下尐氣氛既,但都話唔得,都要屏蔽,有時真係無話可說。

但係黎得呢度玩,唯有照佢地既遊戲規則囉,所以我都唔敢亂講喇。

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

伯爵府

2020勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

my005 發表於 20-1-2 10:44
我都被版主閉屏過架,因為我唔知講近音都唔得架。之後就學會避免喇。
...

係咯、我每次閉屏犯既都係基本野、所以以我自己為例、版主封我係理解衰乜既……當然真係以我既範例黎講、其他jm係咩就唔清楚 、但希望係誤會呀

大宅

精叻鼠年勳章 2020勳章

my005 發表於 20-1-2 10:49
呢句我都試過呀﹗佢地都係屏蔽我呀,有時,我都諗呢句係唔係咁嚴重呢?

仲有尐比較粗俗既語言,本來係想 ...
唯有下次叫洋人啦

my005    發表於 20-1-2 11:07

翡翠宮

nobodyfool 發表於 20-1-2 10:57
係咯、我每次閉屏犯既都係基本野、所以以我自己為例、版主封我係理解衰乜既……當然真係以我既範例黎講、 ...

同意呀﹗大家黎玩都想開心、解下悶啫,所以真係希望係誤會呀,唔想個個都要分敵我,現實已令人覺得疲憊同傷心喇。唉。

我都盡量唔講政治野,老實講,可能老喇,唔想同人再有咩爭辯。

新一年,希望大家和氣生財啦。

大宅

2020勳章

...

翡翠宮

coolalalala 發表於 20-1-2 11:09
將心比己, 呢度始終都係親子王國, 我唔想我家小孩會講出口o既字我都唔會想係呢度出現
其實用"外國人"都表 ...

我都明白既,所以都唔敢再講喇。

侯爵府

2020勳章

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

管理員

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 7周年華麗國民 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 BK Milk勳章

油麥麥 發表於 20-1-2 06:53
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22991772

國王, 大臣,管理人,網友 :

您好,謝謝您提供寶貴意見!

親子王國所有管理團隊成員都會按照親子王國制定的守則管理討論區,我們的義務管理團隊會不定時執行版務,倘若需處理之版務繁多,則會優先處理於舉報版內之舉報。謹再次感謝您的意見!

侯爵府

2020勳章

特派員 發表於 20-1-2 12:11

親子王國所有管理團隊成員都會按照親子王國制定的守則管理討論區,我們的義 ...

成立獨立吊察功能人士濫用權力!
將權力下放又缺監管,所以令人有人霸權,恃勢凌藍,你哋都要負好大責任!
止暴制亂,守護香港

侯爵府

2020勳章

特派員 發表於 20-1-2 12:11

親子王國所有管理團隊成員都會按照親子王國制定的守則管理討論區,我們的義 ...

希望你唔好大隻講口旱旱,唔好不了了之,唔好交行貨,唔好敷衍了事,唔好hea 啲會員,真心拎誠意出來,唔去檢討唔去改進,小心亡國
止暴制亂,守護香港

男爵府

2020勳章

tinnytinny 發表於 20-1-2 08:47
我都想知點解 d 黃屍暴徒死唔斷氣..
日日係度破壞香港..
仲厚面皮到話自己真香港人..

人地講唔講, 出唔出黎破壞我地控制唔到人地, 但自己行為言論自己可以控制

侯爵府

2020勳章

tinnytinny 發表於 20-1-2 08:54
其實去 save hk 啦...
個度正氣好多...
起碼絕少有黃屍呢 d 牛鬼蛇神..

去FB搵到喇,係藍國,但唔係C9吹水討論區,真的希望有新的C9王國,可以移民
止暴制亂,守護香港

大宅

2020勳章

油麥麥 發表於 20-1-2 16:17
去FB搵到喇,係藍國,但唔係C9吹水討論區,真的希望有新的C9王國,可以移民
...

去個度行一轉真係心情會好好多..
其實都可以討論..
想開 topic 就出 post..
大家係留言討論..

侯爵府

2020勳章

tinnytinny 發表於 20-1-2 16:29
去個度行一轉真係心情會好好多..
其實都可以討論..
想開 topic 就出 post..

我仍然要留係度,要睇BK被黃版攬炒
止暴制亂,守護香港

公爵府

2020勳章

油麥麥 發表於 20-1-2 09:51
唔同意喎,最好班黃版主同BK攬炒!等睇尼幕上演

咪儍啦你!有D事都幾年啦,你重未明/慣? 認命吧! 再唔係你轉做黃C包你條氣順矖。
世界上無公平呢回事!

侯爵府

2020勳章

wantaima 發表於 20-1-2 20:24
咪儍啦你!有D事都幾年啦,你重未明/慣? 認命吧! 再唔係你轉做黃C包你條氣順矖。
世界上無公平呢回事!
...

轉咗做黃喇,仲係最陰質個隻和你非,所以剝花生等睇攬炒合包散
止暴制亂,守護香港

男爵府

2020勳章

自由個版主係深黃,我講左句你盲架就俾佢閉屏,但有黃屍鬧人個腦有病咁都冇事

首頁
34567...9

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊