使用意見

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章

my005 發表於 20-1-2 08:10
我都有咁既疑問。

我只知真香港人會愛自己既地方,會愛香港,唔會破壞香港,令好多人心痛啫。

冇 錯 。
幾十年嚟香港人都係愛惜香港,感恩這個福地,一向清潔有序。
係舊年被所謂愛港暴徒,不停破壞,放火,打人,仲放埋炸彈。
仲好意思話一向係咁?佢地係咪有幻覺
如果咁樣係愛,回家愛佢娘親先,燒埋自己間屋。

侯爵府

2020勳章

回覆樓主:

特派員、版主、大臣、管理員、國王:
整個公海充斥著口罩話題,應該將口罩話題搬去時事熱話啦,真係要維持返公海特性囉!唔夠人手要招募義工會員幫手啦,你哋睇下依加公海的海面漂浮著無數的口罩
止暴制亂,守護香港

侯爵府

2020勳章

油麥麥 發表於 20-1-30 17:51
特派員、版主、大臣、管理員、國王:
整個公海充斥著口罩話題,應該將口罩話題搬去時事熱話啦,真係要維持 ...

你哋 home office 都可以回覆吖
止暴制亂,守護香港

伯爵府

2020勳章 好媽媽勳章

我又加多個先,今日又長知識,原來可以陰濕到公海唔大方覆post,繼而引人入時政鬧人,仲要明白此某人個post唔知點解話關就關,反為小魔怪慘慘豬俾人插咗十幾版個post又健在

我呢,都預咗一死,最多以後去跌吉算,不過希望仲喺度嘅jm幫手宣揚開去,原來呢度有皇親國戚可以打橫行。版規?算把啦。

子爵府

2020勳章

留意到WWT1234呢個會員超過份,成日人身攻擊人,好幼稚,以為自己好勁!

侯爵府

2020勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
一隻鴨鴨 發表於 20-2-12 06:03
留意到WWT1234呢個會員超過份,成日人身攻擊人,好幼稚,以為自己好勁!

有黃版主包庇嘛
止暴制亂,守護香港

侯爵府

2020勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

特派員, 又玩針對同攻擊?咩事呀
BK 不如直接禁藍人入境

公爵府

2020勳章 BK Milk勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

sorry睇到最後一句, 笑了

侯爵府

2020勳章

同黃色版主一樣,有潛質接任做

男爵府

2020勳章

超級同意

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊