使用意見

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章

hithere440465 發表於 20-1-17 22:07
版主 若你可查會員底細,就知道我只是新來的一位會員,對BK規條不大了解,請問是否如縱JM所說, ...

你咩意思呀⋯點解你地侮辱人就得,你地藍人做咩又唔應,你地隻眼盲左就應左佢啦

大宅

2020勳章

李家小魔怪 發表於 20-1-19 01:54
你咩意思呀⋯點解你地侮辱人就得,你地藍人做咩又唔應,你地隻眼盲左就應左佢啦
...
你咪多事,版主自會查看對話,就會知邊個撩事鬥非在先,無大無細左右版主決定?你搞便就得架啦?

大宅

2020勳章

hithere440465 發表於 20-1-19 02:04
你咪多事,版主自會查看對話,就會知邊個撩事鬥非在先,無大無細左右版主決定?你搞便就得架啦?
...

我多事,你地而家屈緊我wor,我邊句講你地係支那人/慰安婦,相反你地話我係企街,邊個過份呀都係果句,版主隻眼一定清楚過你地⋯我鐘意講咩就講咩,關你藍絲人咩事呀,咁驚就黎li到留言,你好驚自己acc俾人封呀,驚正常,報應黎

大宅

2020勳章

李家小魔怪 發表於 20-1-19 02:08
我多事,你地而家屈緊我wor,我邊句講你地係支那人/慰安婦,相反你地話我係企街,邊個過份呀都係 ...
又係JM屈你?你鬧人賤種,賤精,做雞先,你都好叻,反客為主!

我點解驚A/C 被封呢?係都封你先啦,周圍撩是鬥非,又唔係叻過人,醜態百出,你自己唔笑果度好野!

伯爵府

2020勳章

李家小魔怪 發表於 20-1-19 01:52
想香港衰係你地班藍人,唔該唔好咁自私啦⋯要玩死香港都唔好咁樣做啦⋯唔鍾意未走囉,冇人阻你地,成日話 ...

邊啲死垃圾週圍放火破壞?香港一直好好,唔係呢班垃圾乞衣人同班賤格和理非yc,香港駛搞到咁?啱呀,你快啲走啦!冇人阻你㗎!
不過你算吧啦!你呢啲心理變態,係鍾意死出嚟俾人圍剿,都唔會期望你可以有啲正常行為嘅!

大宅

2020勳章

littledot 發表於 20-1-19 03:23
邊啲死垃圾週圍放火破壞?香港一直好好,唔係呢班垃圾乞衣人同班賤格和理非yc,香港駛搞到咁?啱呀,你快 ...

真係唔知邊個做呢?連關左站都入到去放火,真係好野我都好想知邊個做呀,其實係唔係你地班藍絲加警察一齊做在屈人呀⋯不過預左啦,都唔係第一次

伯爵府

2020勳章

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

2020勳章

大宅

2020勳章

伯爵府

2020勳章

伯爵府

2020勳章

大宅

2020勳章

伯爵府

2020勳章

侯爵府

2020勳章

回覆樓主:

特派員,第3次發生喇,140樓及之後留又無通知喎!不過都慶幸「我還在」,還未「被消失」,感謝主!
止暴制亂,守護香港

侯爵府

2020勳章

bktcc 發表於 20-1-17 11:28
執行討論區管理操作,有關文,移文,屏帖,係無 post delete。若果有主題既樓主發表違規內容或樓主違規被 ...

政版規條係咩?針對藍人囉,隻小賤種係政版講 x 街唔使封屏,藍人講就要封?
止暴制亂,守護香港

管理員

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 7周年華麗國民 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 BK Milk勳章

油麥麥 發表於 20-1-24 01:22
政版規條係咩?針對藍人囉,隻小賤種係政版講 x 街唔使封屏,藍人講就要封?
...
你好,管理團隊早前已將雙方的帖子屏蔽,謝謝 !

侯爵府

2020勳章

特派員 發表於 20-1-24 09:57
你好,管理團隊早前已將雙方的帖子屏蔽,謝謝 !

止暴制亂,守護香港

子爵府

2020勳章

cbeyond 發表於 20-1-2 08:05
差不多相同post, 藍開就移版, 黃開幾小時後仍在公海, 好明顯

而且好多係深夜移走 司馬昭之心

大宅

油麥麥 發表於 20-1-2 06:53
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22991772

國王, 大臣,管理人,網友 :

快d出黎交代

侯爵府

2020勳章

回覆樓主:

成個公海都借武漢廢言來政治化咗,點解唔建「廢言」區?因為要協助散播黃毒?唔好再夜晚晚鬼鬼鼠鼠耍手段啦!

日頭白白唔見人
半夜三更殺藍人

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22991772

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊