3歲或以上

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

sumpo 發表於 20-1-17 01:17
我都明,但尿我唔怕,佢bu都唔肯去,問心佢瀨左果條褲係咪報銷呢,最怕整污租埋地方, bubu喎,唔係vv ,可 ...

試吓校鬧鐘兩個鐘頭帶佢去一次廁所,夜晚瞓覺就四個鐘頭嗌醒佢

男爵府

janicekwok0921 發表於 20-1-17 01:21
試吓校鬧鐘兩個鐘頭帶佢去一次廁所,夜晚瞓覺就四個鐘頭嗌醒佢

其實我有嘅 ,但佢真係好唔願意咁去,但都叫有去到v ,但bu 呢,我知佢就疴架喇,捉佢去到厠所,可以忍架喎,著番片一陣就有囉,唉…bu先難攪

複式洋房

sumpo 發表於 20-1-17 01:32
其實我有嘅 ,但佢真係好唔願意咁去,但都叫有去到v ,但bu 呢,我知佢就疴架喇,捉佢去到厠所,可以忍架 ...

我再教你一招必殺技,唔好比片佢,佢屙尿屙屎都好,佢都會知道係唔舒服嘅,如果佢冇同你講去廁所,鬧佢一餐,之後叫佢自己去廁所清潔,俾佢知道自己屙尿屎要自己負責,唔好咁擔心污糟或者細菌,教小朋友係萬里戰,就好似攻防戰咁

男爵府

sumpo 發表於 20-1-4 22:56
係咪男仔會難教佢去厠所啲?

我仔係兩歲9個月突然就幾日就戒到,之前係一直都唔肯試下屙係廁所唔肯著底褲,我買佢中意既公仔底褲俾佢著都唔著,我會成日同佢講爸爸媽媽都係著底褲唔會著片片,叫佢跟我地突然有一日佢又肯著,跟住佢一賴左係底褲我就話污糟左唔要得,佢就肯試下屙廁所,其實我覺得佢心理準備好,明白呢件事,就自然戒到

禁止訪問

別墅

sumpo 發表於 20-1-2 16:15
就3歲喇,黎緊返k1, 但仲要著片,vv有時氹下氹下都肯,但一疴bu呢,佢唔肯去厠所囉,知佢疴帶佢去ready啦 ...

我幫我個女戒片果時,初頭佢bubu都吾肯坐盤仔,我就由佢屙落條褲度,屙左幾次之後,佢發現吾中意果種感覺,就肯坐落盤仔!

首頁

尾頁

跳至