親子旅遊

跳至
[韓國] 滑雪裝備  

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

fatfat-hippo 發表於 20-1-13 17:26
我就係驚兩隻細呱呱嘈
咁褲呢, 有無打底定就咁著雪褲上去面褲上面
...

上次褲無打底! 換褲架!
放下自在

男爵府

cattz288 發表於 20-1-13 17:36
上次褲無打底! 換褲架!
咁即係都要排隊用更衣室換褲

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

fatfat-hippo 發表於 20-1-13 17:41
咁即係都要排隊用更衣室換褲

印象中廁所唔駛排
放下自在

男爵府

cattz288 發表於 20-1-13 17:44
印象中廁所唔駛排
廁所要一早入場先好啲, 我第一日兩點幾入場, 個廁所已經濕左; 反而第二日因為一早十點入場, 廁所係乾嘅
我唔多想喺廁所同女換褲

wcpcelia    發表於 20-1-13 18:26

象牙宮

fatfat-hippo 發表於 20-1-13 17:51
廁所要一早入場先好啲, 我第一日兩點幾入場, 個廁所已經濕左; 反而第二日因為一早十點入場, 廁所係乾嘅
我 ...

我次次都係10點同人鬥快入場, 所以褸褲都係乾淨既! 廁所亦好ok!
唔想入toilet, 咁著條薄打底褲就咁穿上去! 搞掂!我啱啱去果轉, 真係著定兩條褲入去

wcpcelia    發表於 20-1-14 11:11

複式洋房

MissMaMa 發表於 20-1-5 20:33
滑雪同玩其他運動真係唔一樣喎,教練費係值得比 上次教練費全日係$2300,如果一家4口,每人$560 ...

請問可以介紹教練給我嗎? 謝謝!

珍珠宮

connietong822 發表於 20-2-15 11:49
請問可以介紹教練給我嗎? 謝謝!

不好意思,我冇留低教練嘅聯絡方法。上次我係透過 Visa Signature card的秘書服務預約Alpensia 教練。

複式洋房

MissMaMa 發表於 20-2-15 11:55
不好意思,我冇留低教練嘅聯絡方法。上次我係透過 Visa Signature card的秘書服務預約Alpensia 教練。
...

明白,thanks☺️

首頁

尾頁

跳至