跳至

首頁

尾頁

別墅

觀塘, 牛頭角區媽咪~~

報到啦~~

別墅

Re: 觀塘, 牛頭角區媽咪~~

我都係觀塘友!
我有小可愛COCO, 我最愛我的COCO, 古靈精怪COCO魚

別墅

終於有人啦...陰公~~ :cry:

你好呀~~coco

大宅

Hello

I live in Kowloon Bay ga!

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

hi,士多啤梨,
我而家先睇到有呢個topic咋, 我都係住kt架.

士多啤梨 寫道:
終於有人啦...陰公~~ :cry:

你好呀~~coco

大宅

Hi mcyw888
I remembered I have ever talked with you sometimes ago. So missing you because your son and my daughter borned on the same day ga! Hope to have chance to talk more here la! How's your son? Cheuk Yiu can only say single word, have 16 teeth, cannot speak well yet, she is going to have the 1.5 years old injection on next Wed ar!

[quote]
mcyw888 寫道:
hi,士多啤梨,
我而家先睇到有呢個topic咋, 我都係住kt架.

大宅

KT fans. Hi!

別墅

好呀各位~~

洋房

hello 各位媽咪, 我都係觀塘友!!

點解個會所咁新既?? 係咪renew左呀? 各位觀塘友, 你們要返工的嗎?
[img align=right]http://www.rphotobase.com/celia830/img,94243[/img]

別墅

我BB下年四月出生,
請問觀塘有無人幫人照顧BB?

大宅

I don't know neither - is this a new 會所 ar?
Yes, I'm a working mom ar!

miumiuma 寫道:

點解個會所咁新既?? 係咪renew左呀? 各位觀塘友, 你們要返工的嗎?

男爵府

我又入黎貢下先

susan, 之前有個媽咪介紹個住係九龍灣既.
你睇下有無興趣
[/url]

水晶宮

HI!我都係住官塘架,我係要返工架,你地呢?

miumiuma 寫道:

別墅

hin_bb

你搵邊個湊仔?

水晶宮

susan04,

Hi!我囝囝返全日班,放學後我奶奶湊,你bb幾大呀! :mrgreen:

susan04 寫道:
hin_bb

你搵邊個湊仔?

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

HIN_bb ,
原來你都係住係kt架, 你近邊度呀? 我近地利亞.

[quote]
HIN_bb 寫道:

[quote]

水晶宮

mcyw888,

我近官塘泳池 :mrgreen:

mcyw888 寫道:
HIN_bb ,
原來你都係住係kt架, 你近邊度呀? 我近地利亞.

[quote]
HIN_bb 寫道:

[quote]

翡翠宮

HIN_bb ,
都好近左wor, 得閒約埋一齊游水呀!

[quote]
HIN_bb 寫道:
mcyw888,

我近官塘泳池 :mrgreen:

[quote]

別墅

我係工聯會個頭~~~

洋房

HIN_bb,

我剛剛開始返工, 好唔慣 :cry: 好掛住BB, 好想搵份有咁時間長既工呀!!
[img align=right]http://www.rphotobase.com/celia830/img,94243[/img]

首頁

尾頁

跳至