故障報告

跳至

首頁

尾頁

子爵府

大家有冇呢個問題?係咪手機版出咗問題?近排耐不耐都上唔到,剛剛又係咁,重新再download過,直情download唔到,究竟發生咩事

男爵府

好媽媽勳章

gilgil39 發表於 20-1-6 08:18
大家有冇呢個問題?係咪手機版出咗問題?近排耐不耐都上唔到,剛剛又係咁,重新再download過,直情download ...

試下熄機再開機再重新download

寶石宮

2024年龍年勳章

大家有冇呢個問題?係咪手機版出咗問題?近排耐不耐都上唔到,剛剛又係咁,重新再download過,直情download ...

我冇問題喎
幸福可以好簡單

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

呢排都有問題

珍珠宮

我iphone 無問題,你有無update ios ?

翡翠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

冇喎,冇問題喎,昨天先update過

水晶宮

上到,冇問題

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

你呢個 post唔係用手機出嗎?

子爵府

docomo 發表於 20-1-6 10:59
你呢個 post唔係用手機出嗎?

用ipad

子爵府

babywork 發表於 20-1-6 08:23
試下熄機再開機再重新download

最後都係關機再開先得。唔知係咪手機問題呢

大宅

回覆樓主:

我android冇事

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

gilgil39 發表於 20-1-6 11:57
用ipad

你好,請提供以下資料,以便了解,謝謝 !
-問題描述(哪個頁面發生/執行甚麼操作 出現問題);
-問題截圖或錯誤訊息內容;
-問題發生的頻繁度 (必定/經常/偶然/甚少);
-手機型號;
-操作系統版本 ( eg : iOS 12.1.2 );
-BK app 版本 ( eg : 3.11.1 )。

子爵府

特派員 發表於 20-1-6 12:31
-問題截圖或 ...

無法進入應用程式
一個月內有兩次
I phone 7
IOS 13.3
BK 3.11.1

子爵府

特派員 發表於 20-1-6 12:31
-問題截圖或 ...

轉頁面都唔得,例如想入去自由講場,停咗畫面入唔到,企左係度

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

gilgil39 發表於 20-1-8 08:15
轉頁面都唔得,例如想入去自由講場,停咗畫面入唔到,企左係度
你好,請問是否每月大約有2次遇到以下問題 ?
- 於手機主頁面,按 bk app 無任何反應
- 已進入 bk app 首頁,但無法在論壇進入自由講場
謝謝 !

子爵府

特派員 發表於 20-1-8 10:13
你好,請問是否每月大約有2次遇到以下問題 ?
- 於手機主頁面,按 bk app 無任何反應
- 已進入 bk app 首頁 ...

本月先係咁,已經有兩至三次,最後我是delete個Apps再重新download,記得有一次download唔到添
- 按bk app 後,會入到個畫面得個大BB,然後就停咗啦!
- 有時入了首頁,之後就在入唔到其他頁面了。有時會係咁run,但入唔到

管理員

gilgil39 發表於 20-1-8 15:02
本月先係咁,已經有兩至三次,最後我是delete個Apps再重新download,記得有一次download唔到添
- 按bk app ...
你好,已通知開發了解有關問題,謝謝 !

管理員

gilgil39 發表於 20-1-8 15:02
- 按bk app ...
你好,BK app 更新版本即將推出,最新版本 3.11.3 已在對應的問題上,作出一些相應調整,優化瀏覽體驗;請留意更新通知,謝謝 !

子爵府

特派員 發表於 20-1-8 17:50
你好,BK app 更新版本即將推出,最新版本 3.11.3 已在對應的問題上,作出一些相應調整,優化瀏覽體驗;請 ...

特派員  你好,BK app 3.11.3 版本已推出,謝謝 !  發表於 20-1-9 10:23

大宅

首頁

尾頁

跳至