潮流時尚

跳至

首頁
23456...7

尾頁

大宅

回覆 moon_o_o 的帖子

其實都幾儍,所以平時返工都係少著為妙

大宅

回覆 Winnie_1210 的帖子

可能 jimmy choo 會舒服 d

大宅

回覆 ngydnew 的帖子

大宅

都係 著深色 好 d

男爵府

有老工撬手才着

大宅

回覆 siucl 的帖子

你講得啱,佢有時自己行左去呀

複式洋房

ngydnew 發表於 20-1-6 12:13
今日著左對 nude patent 覺得要行去 lunch 都唔容易

CL 高跟鞋只能夠去point to point 嘅地方,著返工真係好大挑戰,係sexy 但好易抅柴

子爵府

熱血勳章 畀面勳章

好高 佩服佩服
Life is better when you're laughing!

複式洋房

我都係好鍾意紅底,但著唔到尖頭幼踭,反而其實佢啲boots好好著,最近入手呢對,算易襯!著成日比我想像中ok!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ngydnew 發表於 20-1-7 02:12
回覆 Deutsche 的帖子

其實我都覺得返工有時要睇場合,我有 d 女同事都會著d 高既,不過好怕 lunch time ...

揸車返工?

大宅

回覆 cindy618 的帖子

有時會揸,不過都係老土,換鞋嗰 d 不過朝早其實好多地方太塞, 揸唔揸都要時間
慘慘豬啦

大宅

回覆 hana_hana 的帖子

ok ah我都覺得 block heels type 應該幾好呀
起碼 lunch 唔洗換鞋
靚靚 boots ah

大宅

回覆 danad 的帖子

自己儍儍嫁

大宅

回覆 sweetdonutmom 的帖子

係呀,其實喺 hk 更應該係 car to bar, bar to car only ah

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ngydnew 發表於 20-3-13 18:02

有時會揸,不過都係老土,換鞋嗰 d 不過朝早其實好多地方太塞, 揸唔揸都要時間

俾我著咁高,搭車未訓醒實俾人恐到跌低

大宅

係嫁,其實如果搭車都係換鞋算數,自己好老土 law

瑪瑙宮

ngydnew 發表於 20-3-13 18:12

係嫁,其實如果搭車都係換鞋算數,自己好老土 law

著到何仿著呢
老啲真係著唔到啦

大宅

都係 黑色 穩陣 d

大宅

回覆 hana_hana 的帖子

其實呢對 lady highness 又唔係太辛苦,不過好似無 mud 地方啱去著

大宅

係呀 哈哈

首頁
23456...7

尾頁

跳至