懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

2020勳章

Kerry仔 發表於 20-1-8 20:34
呢隻媽媽奶甜唔甜?
佢係低脂少甜,而我自己都覺OK既,
入佢地媽媽會有得拎sample試

民房

checw 發表於 20-1-8 18:48
我15w, 雖然嘔少左,但呢幾日成日胃酸倒流上喉嚨,好熱好拿,都好辛苦
食飯都係食到一半份量,個胃就頂住頂 ...

我而加9w,有晚倒流到完全訓吾到覺,好辛苦,坐喺沙發訓都照湧上來,我不嬲胃比較差,我仲以為得我係咁,完全明白你感受

民房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
yanproud 發表於 20-1-7 10:54
飲雞精或者滴雞精開胃少少,同埋有營養d,我自己飲白蘭氏

想問你白蘭氏由幾week開始飲?

複式洋房

飲下滴雞精,都補到好多營養,Yoko Tsang果隻都易入口

別墅

ruby_yyl 發表於 20-1-9 14:57
我而加9w,有晚倒流到完全訓吾到覺,好辛苦,坐喺沙發訓都照湧上來,我不嬲胃比較差,我仲以為得我係咁, ...

我係6-7w時都係晚晚拿到訓唔到
依家10w+就冇咁頻密
都係胃本身差既人

別墅

2020勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
kaka313 發表於 20-1-7 10:39
我而家差唔多11W啦,但又係WK6開始,D平時食開既野都唔想食,例如奶、蛋,食完就嘔
到而家都一日嘔2,3次...

放心喔,頭三個月Bb唔會吸收媽媽的營養,臍帶都未有,我頭三個月嘔到pk咩都食唔到.bb都系好健康

民房

回覆 kaka313 的帖子

係啊,好肚餓,但真係唔知食乜,宜家8w+輕左2kg,😭😭

洋房

chimpanzeee 發表於 20-1-8 16:09
雞精好難飲

我都覺,超難頂。

首頁

尾頁

跳至