網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

見大陸牌子除左平仲有好多功能,對初學幾好,又見到有JM曾經淘過,所以都想淘返部,但問左幾間都話吾轉運落香港,咁係未表示吾想賣黎香港,係未吾啱香港用定驚容易俾運輸揰壞 。淘過嘅JM可否分享下點淘落黎

翡翠宮

estw 發表於 20-1-8 18:29
見大陸牌子除左平仲有好多功能,對初學幾好,又見到有JM曾經淘過,所以都想淘返部,但問左幾間都話吾轉運落 ...

私集轉運一定得,唔洗問賣家呀!又或者京東自營好多可以直送,除咗太大型嗰啲。
hk.jd.com

男爵府

lyh80115 發表於 20-1-8 18:41
私集轉運一定得,唔洗問賣家呀!又或者京東自營好多可以直送,除咗太大型嗰啲。
hk.jd.com

吾該曬

我驚私集有咩破損就冇得追究。京東,我今日都試過問,都係話吾送吾轉運,或者再試試你介紹嗰間先。

『然而我告訴你們,就是所羅門極榮華的時候,他所穿戴的,還不如這花一朵呢!』
馬太福音六章29節

翡翠宮

estw 發表於 20-1-8 19:56
吾該曬

我驚私集有咩破損就冇得追究。京東,我今日都試過問,都係話吾送吾轉運,或者再試試 ...

自營嗰啲都好多有直送,篩選一下「京东物流」、「配送全球」,揀寫住「自营」嗰啲。

男爵府

lyh80115 發表於 20-1-8 20:15
自營嗰啲都好多有直送,篩選一下「京东物流」、「配送全球」,揀寫住「自营」嗰啲。
...

終於搞掂 好期待呀。

多謝lyh80115指教

『然而我告訴你們,就是所羅門極榮華的時候,他所穿戴的,還不如這花一朵呢!』
馬太福音六章29節

大宅

estw 發表於 20-1-8 18:29
見大陸牌子除左平仲有好多功能,對初學幾好,又見到有JM曾經淘過,所以都想淘返部,但問左幾間都話吾轉運落 ...

請問你買邊款

男爵府

choimilkbb 發表於 20-1-13 09:00
請問你買邊款

呢隻

https://item.m.jd.com/product/7513791.html?wxa_abtest=o&ad_od=share&utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL

馬太福音六章29節

男爵府

estw 發表於 20-1-13 10:03
呢隻

https://item.m.jd.com/product/7513791.html?wxa_abtest=o&ad_od=share&utm_source=andro ...

樓主,請問你收左貨之後覺得好用嗎?

男爵府

iris23407 發表於 20-6-26 11:58
樓主,請問你收左貨之後覺得好用嗎?

平平地,當俾小朋友或者自己玩下都吾錯嘅。

馬太福音六章29節

禁止訪問

大宅

estw 發表於 20-1-9 00:35
終於搞掂 好期待呀。

多謝lyh80115指教

請問買咗咩型號啊?直接可以寄香港?

男爵府

Winnie1986 發表於 20-7-22 09:26

好似吾賣啦

https://item.m.jd.com/product/7513791.html?wxa_abtest=o&ad_od=share&utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL

馬太福音六章29節

大宅

estw 發表於 20-7-22 09:41
好似吾賣啦

https://item.m.jd.com/product/7513791.html?wxa_abtest=o&ad_od=share&utm_source=androida ...

只係跳到首頁

男爵府

條link而家開吾到,俾張相睇下啦

馬太福音六章29節

翡翠宮

暫時無貨,可以睇下鋪内其他款。直送香港,可能要補十元八塊運費。
https://u.jd.com/mHJzQK

首頁

尾頁

跳至