心聲留言

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
Yee0113 發表於 20-2-15 15:12
我地系咪要大户影相作實

寶石宮

2020勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Yee0113 發表於 20-2-15 15:09
系,6個炸。。

別墅

2020勳章

回覆樓主:

好悶,學校又停課,同个仔冇出街好多日了。

水晶宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

rabbitstar 發表於 20-2-15 17:17

而家好多jm係屋企煲劇,冇計啦,希望疫情快d過去,大家回復正常生活。

別墅

2020勳章

小傑媽媽 發表於 20-2-15 17:19
而家好多jm係屋企煲劇,冇計啦,希望疫情快d過去,大家回復正常生活。

你都係冇返工?洗唔洗出街買餸?

水晶宮

rabbitstar 發表於 20-2-15 17:20
你都係冇返工?洗唔洗出街買餸?

我而家因身體問題暫時唔可以工作住,買餸都唔會日日去,因為我屋企少煮飯,而家多數食雜糧或者買外賣

侯爵府

2020勳章 開心吸收勳章

Yee0113 發表於 20-2-15 15:12
我地系咪要大户影相作實

你咁靚要留倩影 我會比人話污染佢哋眼睛架

侯爵府

小傑媽媽 發表於 20-2-15 14:53
如果我有福,我希望將我所有既福氣都留比我老公同阿仔,希望佢哋永遠都健康快樂咁生活 :fort ...

會架,你放心
因為我都親身經歷過,菩薩會有賞賜

水晶宮

大戶 發表於 20-2-15 17:46

唔信!
有圖有真相

侯爵府

ckfamily 發表於 20-2-15 14:57
好野,大戶有口罩,大家放心晒

要大家擔心,在此小女子賠個不是
亦謝謝大家對我關顧同照料

珍珠宮

2020勳章 畀面勳章

大戶 發表於 20-2-15 17:46

無d咁既事

子爵府

2020勳章

rabbitstar 發表於 20-2-15 17:17

我女除左補習個一日出街之外,日日係屋企。好多功課

侯爵府

精叻鼠年勳章 2020勳章

回覆 大戶 的帖子

你面型細唔細, hkmall 不時有口罩上架, 見過有中童口罩10/$119,好快又會下架,再見到就買d,買少件衫/袋,開支打和
*****FAITH*****HOPE*****LOVE*****

侯爵府

flower9 發表於 20-2-15 21:17
回覆 大戶 的帖子

你面型細唔細, hkmall 有中童口罩啦,10/$119

聽日sasa女士/中童口罩,用app攞籌

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

早晨
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

侯爵府

等睇大戶靚相
*****FAITH*****HOPE*****LOVE*****

侯爵府

Good morning , 今早微微陽光

水晶宮

flower9 發表於 20-2-16 08:15
晏d電視又影d人凌晨排

剛睇到公海好多人話佢囤貨賣,我即del左,唔想做幫兇

侯爵府

小傑媽媽 發表於 20-2-16 08:17
剛睇到公海好多人話佢囤貨賣,我即del左,唔想做幫兇

我少入呢類po, 唔知好過知

水晶宮

flower9 發表於 20-2-16 08:20
我少入呢類po, 唔知好過知

唔該晒,希望唔好再有老人家漏夜排隊,咁好易病!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊