自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

袁國勇不停串記者

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

「我哋要尊重一國兩制,唔可以迫人哋做嘢,人哋已經好忙」

王國長老

回覆樓主:

「我年紀老啦,唔好一次問咁多問題,記唔到」

正過江sir

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

記者同醫護關係好好嘅咩!唔同已經割咗席。
或者袁國勇是黑醫吧!

伯爵府

回覆 syyysc 的帖子

水晶宮

小倩 發表於 20-1-9 19:25

正過江sir

琥珀宮

畀面勳章

小倩 發表於 20-1-9 19:22
「我哋要尊重一國兩制,唔可以迫人哋做嘢,人哋已經好忙」

好正 人地武漢而家忙住治理疫情,個個不停要人交代交代,成日以為自己大晒咁,前日有病毒結果,今朝都出左新聞啦,仲話人隱瞞,好多人成世未做過 management, 以為 open disclosure 係 send WhatsApp message 咁簡單

禁止訪問

琥珀宮

畀面勳章

pillarfung 發表於 20-1-9 21:17
真係係好心啦,尼d時候仲盲撐。

一句人地好忙就咩都可以推得一乾二淨,咁邊洗仲開記者會浪費大家寶貴時間 ...

唔明你盲撐既定義,而家 Gene mapping 都俾左,仲想點?人地而家首要既工作係自己本地治理疫症,你地成日要人交代交代,識得易地而處嗎?

琥珀宮

畀面勳章

一句人地好忙就咩都可以推得一乾二淨,咁邊洗仲開記者會浪費大家寶貴時間 ...

仲有,我無話係小事,就係大事,人地先忙,唔得閒事事第一時間招呼你地

男爵府

講真我真係冇搶購口罩喎。。。。

wcpcelia    發表於 20-1-10 09:59

男爵府

littlesister 發表於 20-1-9 21:40
唔明你盲撐既定義,而家 Gene mapping 都俾左,仲想點?人地而家首要既工作係自己本地治理疫症,你地成日 ...

講得好。。。。美國夠流感大爆發啦…又唔見佢地叫美國交代

大宅

littlesister 發表於 20-1-9 21:40
唔明你盲撐既定義,而家 Gene mapping 都俾左,仲想點?人地而家首要既工作係自己本地治理疫症,你地成日 ...

俾左基因圖譜咩?佢袁國勇話未俾喎!新聞都話內地部門未對外公開!咁唔係應該一有圖譜就公開!等其他地方都可以檢測病人既咩!

大宅

BB_nathaniel 發表於 20-1-9 21:48
講得好。。。。美國夠流感大爆發啦…又唔見佢地叫美國交代

因為流感已經有基因圖譜!醫院可以自行檢測到!可以知到用咩方法醫治!

子爵府

syyysc 發表於 20-1-9 19:31
記者同醫護關係好好嘅咩!唔同已經割咗席。
或者袁國勇是黑醫吧!

男爵府

monmon1128 發表於 20-1-9 23:04
俾左基因圖譜咩?佢袁國勇話未俾喎!新聞都話內地部門未對外公開!咁唔係應該一有圖譜就公開!等其他地方 ...

未比呀
就係咩都未知既高傳染病先驚

大宅

小倩 發表於 20-1-9 19:25

正過江sir

男爵府

袁教授串緊大陸唔比基因排序,強調係響人地度,人地唔肯比都無辦法,只可以等待,睇得出佢好緊張但又好無奈

琥珀宮

畀面勳章

monmon1128 發表於 20-1-9 23:04
俾左基因圖譜咩?佢袁國勇話未俾喎!新聞都話內地部門未對外公開!咁唔係應該一有圖譜就公開!等其他地方 ...

Oh, sorry 我誤會左,可能無聽晒誤會左,咁Gene mapping 可能係 on request, 提出要求先俾

用戶要求終止服務

牛年勳章

「阿爺講好小事全部已好番無傳染人」

內地有公佈數字,信唔信係另一回事,內地專家亦講咗人傳人,你唔聽係一回事,歪曲人地講嘅嘢係另一回事。
未經許可,請勿轉載

首頁

尾頁

跳至