夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

citybus 發表於 20-1-10 11:52
回覆 Tangwingsum220 的帖子

2500應該起雙非。果道個半鐘,食埋飛機餐大約600

C 兄, 我見個場好似正骨場, 有女明星賣廣告, 就算有木魚都應偷偷地, 無理由雙飛人咁揚......

我以為這個場只是正骨, 係咪所有正骨都會有木魚架, 如果order 的話?

男爵府

熱血勳章

回覆 PTMCYS 的帖子

大場我都好少去。我通常去足浴店,開細就實有,開大通常係熟客,自己同技師傾。

子爵府

citybus 發表於 20-1-10 12:24

大場我都好少去。我通常去足浴店,開細就實有,開大通常係熟客,自己同技師傾。 ...

原來係咁, 前年帶仔去九龍仔公園玩三項鐵人興趣班, 等仔途中比太太捉左入去九龍城D 細場按摩, 門口拜關二哥果D, 我本來唔想入, 老實講第一次除褲比人按摩(太太叫我按身試下, 佢按過), 改穿紙底褲, 本來太太係房外按腳, 我叫佢入來改做按摩身陪我, 唔習慣, 我仲同太太講, 點會有人老婆, 老公唔想按摩都捉佢去按...... 當然個技都唔係掂...

見到床尾貼住, 技師不可跟客人有肉體交易, 我以為連細場都正經左TIM.....

以前係中山做野, 都有同太太或同事去按腳, 她們按身有D 都好舒服, 其中有個真係之後搵唔返個度力和溫柔.... 你話按得多點唔會有感情呢...... 樣又得身材又得既話.....

公爵府

牛年勳章

男爵府

熱血勳章

係香港間間細埸房門都寫住"色情免問",但試問同你按個半鐘,收350仲要同老細對拆,收多你100幾拾,最多俾你摸埋,10幾分鐘,自己袋哂。當然若要開大,你同技師必定要好熟先得。以前試過同女同學去深圳按身,2個同房一樣可以出事,當女同學爬起道按背,個頭伸了入去按摩床洞;我個技師就即刻幫我按大腿,大家都知咩事。最後埋單自己加trips俾技師

子爵府

citybus 發表於 20-1-10 13:42

係香港間間細埸房門都寫住"色情免問",但試問同你按個半鐘,收350仲要同老細對拆,收 ...

我個技師就即刻幫我按大腿 --> 只係講手, 無開大嗎? 但講手都有舒服聲, 可能女同學聽到當唔知, 之後無同你再發展

不過有女同學在場都咁玩, 應該幾刺激...

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Tangwingsum220 發表於 20-1-10 07:25
有冇人可以話俾我知,點解我老公響尖沙咀東方棕泉按個摩可以千到6000小費??就算起埋機都唔使咁貴啦下嘛? ...

你信唔信
六千蚊可以做到好多野
簽卡咁白痴
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

熱血勳章

因為驚佢知,所以特別快完事

子爵府

citybus 發表於 20-1-10 14:14

因為驚佢知,所以特別快完事

明白, 咁刺激, 會快D 既......

其實女人比男技師按, 都有另類服務, 有沒有C姐C 妹可以分享下......

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

PTMCYS 發表於 20-1-10 14:18
明白, 咁刺激, 會快D 既......

其實女人比男技師按, 都有另類服務, 有沒有C姐C 妹可以分享下......

我諗佢係暗示,應該唔會明示。
16、17歲上大陸按,幾個女同學上去。技師全部都係男,按到膝頭哥,之後佢按大脾。我怕癢,用普通話同佢講:「腳不用了」
之後只比佢按頭、肩、膊、手
就算對方有無意思都好,都要自己同意,雙方先可成事

子爵府

crystal媽咪 發表於 20-1-10 14:36
16、17歲上大陸按,幾個女同學上去。技師全部都係男,按到膝頭哥,之後佢按 ...

上年有個女同事帶了兩個客去大陸按腳, 咁啱唔夠女技師, 叫了個男技師同個鬼妹按, 女同事話個男技師成日有意無意抽水鬼妹水, 又講 I love you...幾次. 個鬼妹好反感, 同事話以後都唔會去個間.....

但見有 D 女人講, 鍾意男技師, 話夠力喎, 唔知邊到D 力了 .... 我絕對唔會比太太用男技師按....

咁攪我都拜師學藝做技師, 又有得揀客, 又有錢收......

子爵府

crystal媽咪 發表於 20-1-10 14:36
16、17歲上大陸按,幾個女同學上去。技師全部都係男,按到膝頭哥,之後佢按 ...

再講點解妳會去D 全男技師既店
想見識下.....

禁止訪問

寶石宮

PTMCYS 發表於 20-1-10 14:49
再講點解妳會去D 全男技師既店
想見識下.....

朋友介紹去,入到去先知。以後都唔會再去
你考慮下、學下,開拓另外一門生意

子爵府

crystal媽咪 發表於 20-1-10 15:03
朋友介紹去,入到去先知。以後都唔會再去
你考慮下、學下,開拓另外一門生意
...

以後都唔會再去 ---> 安全出來就好了...

我怕太多熟客, 甩唔到身, 吹下算......!

crystal媽咪    發表於 20-1-10 15:40

複式洋房

PTMCYS 發表於 20-1-10 10:02
看肛, 妳識吋掛...

一起"discussion" 呀~ 打咁明比人刪和扣分的.

好羨慕呀真係
重有甘既男人咩?甘你從來晍會做越軌既事?

不過你講個度原來已經無左成人區了

子爵府

Tangwingsum220 發表於 20-1-10 15:21
好羨慕呀真係
重有甘既男人咩?甘你從來晍會做越軌既事?

不過你講個度原來已經無左成人區了 --> 真既, 好耐無睇, 噢 !

好羨慕呀真係 ---> 都有唔少的.

甘你從來晍會做越軌既事? ---> 盡量唔會比自己有機會. 人玩開就停唔到, 不如唔好玩.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Tangwingsum220 發表於 20-1-10 09:13
唔好意思我寫錯係2500小費先岩(emoji)不過2500都多啦
你老公可能分左花紅,咪..................................

大宅

我聽男同事講係有吾正經,價錢好似2000甘上下

男爵府

Tangwingsum220 發表於 20-1-10 09:13
唔好意思我寫錯係2500小費先岩(emoji)不過2500都多啦
2500小費?東方棕泉係走嘅時候大堂出門俾錢,貼士300起 圈住揀銀碼!2500係要寫上去!你點發現到貼士比咗2500?

首頁

尾頁

跳至