夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2020勳章

有冇人可以話俾我知,點解我老公響尖沙咀東方棕泉按個摩可以千到6000小費??就算起埋機都唔使咁貴啦下嘛?唔通個度有得攪埋? 有無人可以話比我知?
佢嘅解釋係瞓到朦朦朧朧個技師自己簽,屈佢喎!可信咩?

大宅

2020勳章 2019新春慶豚圓

回覆樓主:

唔信比人搶左6千點會唔出聲,當時傻左事後都會嘈啦

大宅

回覆樓主:

揾男性朋友打上去問扮幫襯咪知答案

男爵府

Tangwingsum220 發表於 20-1-10 07:25
有冇人可以話俾我知,點解我老公響尖沙咀東方棕泉按個摩可以千到6000小費??就算起埋機都唔使咁貴啦下嘛? ...

如果要知價錢細節, 應該去另一個論談內成人版有個成人夜遊的群組, 你可以問:

尖沙咀東方棕泉收費怎樣? 或6000小費玩貴不貴?.... 妳要當妳係男人問(初哥), 你可以話有朋友推, 問多兩問說, 自己想去, 但又有朋友疑似中招, 是否真的會比人偷咭轆...

大把專家教路....

1/ 我覺得, 習慣按摩的男人, 唔攪埋野係比較少數2-3成不攪掛, 因為有按摩女好靚, 身形好, 穿好sexy, 又nice.
2/ 正常正場唔比攪野, 就算偷偷攪, 應私下比錢, 唔會mark 肉金實數. 不過我唔熟, 唔知有無C兄覆到你.
3/ 訓醒比人轆左6000元唔追究? 如果係真, 又奇怪D...., 好似係錢包放locker, 比錢才轆唔係嗎(大場)?

好簡單,妳老公比屈, 同佢一起回場了解和理論, 6000唔係一個重要的point 了.

複式洋房

2020勳章

PTMCYS 發表於 20-1-10 08:56
如果要知價錢細節, 應該去另一個論談內成人版有個成人夜遊的群組, 你可以問:尖沙咀東方棕泉收費怎樣? 或60 ...

唔好意思我寫錯係2500小費先岩(emoji)不過2500都多啦

複式洋房

2020勳章

Yee_ng 發表於 20-1-10 08:51
唔信比人搶左6千點會唔出聲,當時傻左事後都會嘈啦

唔好意思我寫錯係2500小費先岩(emoji)不過2500都多啦

複式洋房

2020勳章

Tangwingsum220 發表於 20-1-10 09:13

好呀唔該晒 等我去個度問下

複式洋房

2020勳章

Yee_ng 發表於 20-1-10 08:53
揾男性朋友打上去問扮幫襯咪知答案

扮幫襯都唔會答有色情丫

複式洋房

2020勳章

PTMCYS 發表於 20-1-10 08:56
如果要知價錢細節, 應該去另一個論談內成人版有個成人夜遊的群組, 你可以問:尖沙咀東方棕泉收費怎樣? 或60 ...

我搵唔到個成人夜遊 係點上架請問

子爵府

Tangwingsum220 發表於 20-1-10 09:13

呢啲風月場所,召妓一次唔洗$2500
斷估....
一係有「好特別嘅服務」
一係一次過叫兩個妓女「服待」佢

細節知咁清楚都無意思
召妓就一定喇

#我係女人

複式洋房

2020勳章

秋天與楓葉 發表於 20-1-10 09:25
呢啲風月場所,召妓一次唔洗$2500
斷估....
一係有「好特別嘅服務」

做都唔好比我知丫知就一定會唸,小費都簽2500!

大宅

Tangwingsum220 發表於 20-1-10 09:16
扮幫襯都唔會答有色情丫

咪就係問有無"另類"服務收費

男爵府

Tangwingsum220 發表於 20-1-10 09:18
我搵唔到個成人夜遊 係點上架請問

成人夜遊唔喺依到....

係"看肛跌屎吉唇"裡面呀~ 你用英文讀就知邊個網了, 千其不要說出妳是女人, 更不要說查老公, 內裡差不多全部都是雞虫來...., 妳會知多點這類人的心態, 對妳未必沒用.

我有時無聊會去了解下他們興D 咩, 佢地講野有時好攪笑(男人而言), 對你同區附近會了解多些..... 不過我就無興趣去.

男爵府

Tangwingsum220 發表於 20-1-10 09:26

如果是肉金入帳有D 奇, 即係做妓都要交重稅, 唔太邏輯性.

子爵府

Tangwingsum220 發表於 20-1-10 09:26

咁佢召完妓梗係要埋單
無得唔簽㗎

好耐之前上過去跌吉夜遊版睇過,呢啲場所要比$2500....
唔會係普通性服務

複式洋房

2020勳章

PTMCYS 發表於 20-1-10 09:30

係"看肛跌屎吉唇"裡面呀~ 你用英文讀就知邊個網了, 千其不要說出妳是女人, 更不要 ...

甘你真係好男人(emoji)thx 你
點解會有無呢d興趣既男人!
但我唔識串私信可以嗎?

複式洋房

2020勳章

PTMCYS 發表於 20-1-10 09:30

係"看肛跌屎吉唇"裡面呀~ 你用英文讀就知邊個網了, 千其不要說出妳是女人, 更不要 ...

我知你講咩啦,^_^但係呢個版個個討論區已經好似消失左

複式洋房

2020勳章

PTMCYS 發表於 20-1-10 09:33
如果是肉金入帳有D 奇, 即係做妓都要交重稅, 唔太邏輯性.

我覺得佢係無現金係身,所以都要入單,因為我諗翻起佢個日係甘岩冇乜錢係身

男爵府

Tangwingsum220 發表於 20-1-10 09:43

甘你真係好男人(emoji)thx 你

看肛, 妳識吋掛...

一起"discussion" 呀~ 打咁明比人刪和扣分的.

我唔係無興趣, 來幾多女我都有興趣, 不過我視婚姻和家庭為最重要的, 放最高的位置, 我不會把自己放高於婚姻和家庭..... 朋友曾說我理性得沒趣.

我唔按摩我怕上癮, 我工作常上大陸, 南亞泰國, 亦有機會去其他國家, 我太太咁單純而我工作咁多元化, 如果我去玩跟本無我符, 但我唔會破壞左佢, 像個水晶球一樣的保護住.

入棺材前, 我想把難得的夫婦恩愛和家庭感覺的記憶帶入去, 而唔係威完, 家不成家, 太太想你死好耐的感覺和記憶.

peggypeggy820    發表於 20-1-13 14:38
KAVEN    發表於 20-1-10 19:28

男爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 熱血勳章

回覆 Tangwingsum220 的帖子

2500應該起雙非。果道個半鐘,食埋飛機餐大約600

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊