夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2020勳章

lovelywww 發表於 20-1-11 00:56
2500小費?東方棕泉係走嘅時候大堂出門俾錢,貼士300起 圈住揀銀碼!2500係要寫上去!你點發現到貼士比咗25 ...

係呢個特殊消費所以就要簽落張單度係咪?
因為我個日上去搵佢查佢嘅匙牌時,在電腦睇到佢做咗啲乜嘢同埋俾咗幾錢小費..
係囉我都記得係走嘅時候俾小費點解佢就一早入咗電腦...

複式洋房

2020勳章

lovelywww 發表於 20-1-11 00:56
2500小費?東方棕泉係走嘅時候大堂出門俾錢,貼士300起 圈住揀銀碼!2500係要寫上去!你點發現到貼士比咗25 ...

係咪都有去過?所以我就好想知$2500究竟係做咗啲乜嘢...

大宅

2020勳章

樓主可以睇下xocxt討論區, 我岩岩上網打"尖東東方棕泉"搵到佢果個討論區見有人講呢間,
似係有特別服務, 而且佢有夜遊版, 搵唔到都可以係果邊扮男人開post下果間野

男爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓

Tangwingsum220 發表於 20-1-11 02:22
係咪都有去過?所以我就好想知$2500究竟係做咗啲乜嘢...
上年我同c6一齊去過一次,按身2個鍾 無加鍾無食野,埋單加埋貼士每人$1000左右

男爵府

Tangwingsum220 發表於 20-1-11 02:22
係呢個特殊消費所以就要簽落張單度係咪?
因為我個日上去搵佢查佢嘅匙牌時,在電腦睇到佢做咗啲乜嘢同埋俾 ...
咁呢個$2500明顯唔係貼士...係額外服務,呢間所有費用係走先俾,有咩按摩可以收$2500...如果私人俾貼士點會入電腦

大宅

2020勳章

你先生幫襯呢間店,係我舊老闆既租客,一定係邪骨,按正骨點會幫襯呢d!
比你知佢按邪骨叫雞,你下一步點做呢?

別墅

2020勳章

Yee_ng 發表於 20-1-10 09:29
咪就係問有無"另類"服務收費

佢哋一定講沒有因為係正規埸

子爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章

五星酒店都有另類服務,何況呢d場?

瑪瑙宮

回覆樓主:

屈佢唔報警?!

大宅

Tangwingsum220 發表於 20-1-10 07:25
有冇人可以話俾我知,點解我老公響尖沙咀東方棕泉按個摩可以千到6000小費??就算起埋機都唔使咁貴啦下嘛? ...

幾年前同老公去過幾次佐敦個間,係正骨,你老公係咪做埋修甲採耳按腳按手呀?加加埋埋都差唔多。

大宅

呢間按摩不嬲都唔平,啲女成日著到條裙超短,唔知係咪技師成日拎住個工具箱

大宅

PTMCYS 發表於 20-1-10 10:02
看肛, 妳識吋掛...

一起"discussion" 呀~ 打咁明比人刪和扣分的.

唔錯喎

別墅

Tangwingsum220 發表於 20-1-10 07:25
有冇人可以話俾我知,點解我老公響尖沙咀東方棕泉按個摩可以千到6000小費??就算起埋機都唔使咁貴啦下嘛? ...

佢去呢種地方都算好彩,起碼唔係同人發生左感情,純粹係解決自己需要。唔好追問啦,追究都無意思

伯爵府

2019新春慶豚圓

$6000

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊