自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

原來板長意識不良個廣告, 入面個小朋友男主角係老闆ricky個親生仔嚟架喎 但係唔明佢點解拍到個仔咁咸濕
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

男爵府

真係佢個仔....?

我都覺得好似樣, 我都問我老公係唔係...

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

ricky san 個仔

珍珠宮

我信.. 睇落勁似架.. 哈哈..

代入法???

子爵府

係呀, 今朝在巴士看Roadshow Viann訪問個老闆(其實係賣廣告), 佢個仔都在呀....佢話兒童餐的意念係來至佢個仔喎....
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

呢個男人唔好屈個仔喎!
咁細個想搵個鬼妹,
著低胸衫"烏"低身?
攪到個細路伸直晒對腳?!
呢d 直頭係王晶80年代追女系列d橋,
好過時,十分低級。

原帖由 liwoodma 於 09-5-21 11:36 發表
係呀, 今朝在巴士看Roadshow Viann訪問個老闆(其實係賣廣告), 佢個仔都在呀....佢話兒童餐的意念係來至佢個仔喎....

男爵府

我未睇過哦,請問有無LINK?

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

me2
原帖由 天大地大 於 09-5-21 11:42 發表
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

揾個仔黎攪

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我都係喺roadshow巴士上睇架咋
原帖由 天大地大 於 09-5-21 11:42 發表
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

水晶宮

意識有問題, target audience 本應係小朋友但轉移目標去左adult 度, 有問題

伯爵府

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我都話個細路係佢個仔, 自己已經為錢拍D咁低級趣味嘅廣告, 仲要話係個仔嘅idea, 正一cheap友:;pppp:

禁止發言

禁止訪問

禁止訪問

翡翠宮

D小MODEL家長知道廣告意識不良拒接,
唯有擺個仔上檯。

大宅

似咩? 我覺得唔似喎....
回 望 這 半 生 也 許 是 場 夢 年 月 已 帶 走 幾 個 秋 與 冬 淚 也 倦 了 夢 也 不 斷 轉 眼 逝 去 生 命 或 許 是 場 空

14/5/2006: 3.30kg (birth)
14/6/2006: 4.34kg (1 month)
20/7/2006: 5.58kg (2 month)
25/8/2006: 6.41kg (3 month)
16/11/2006: 7.5kg (6 month)

男爵府

好無聊...點解要用個女人捧出黎﹖
低級趣味。

男爵府

原帖由 Carman_mami 於 09-5-21 11:52 發表

http://youtubehk.blogspot.com/2009/04/blog-post_2854.html

唔該晒

首頁

尾頁

跳至