6個月-1歲

跳至

首頁

尾頁

別墅

2020勳章 2019新春慶豚圓

bb9個月,可能牙痕,成日咬人,一抱起貼埋身就咬落人到,大家有咁既情況嗎?

複式洋房

2020勳章

aguis 發表於 20-1-10 16:32
bb9個月,可能牙痕,成日咬人,一抱起貼埋身就咬落人到,大家有咁既情況嗎?
...

有呀。我B8個月,佢開始識坐之後就成日想咬我。我當佢愛我所以想咬我(emoji)(emoji)

複式洋房

2020勳章

...

係咪要出牙仔?

禁止訪問

複式洋房

2019新春慶豚圓

...

我b快10個月,成日咬我,我周身都係佢啲牙印,但佢牙痕無辦法,而家出緊第七隻牙仔

大宅

2020勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
so many,,,, my BB only has two teeth

男爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
...

一咬人就同佢講nono, 9個月開始慢慢明白咩叫nono

別墅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
我諗呢一個係必經階段

大宅

2020勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
...

我個仔都係成日咬人,我會比較嚴肅啲同佢講,咬人會痛痛,唔可以咬,講得多BB係會知唔可以咬人,所以佢好小咬我,佢宜家仲要啜人奶訓教,如果俾佢咬到真係流血都有份。
但佢爸爸唔出聲由佢咬,所以佢成日都咬佢爸爸。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊