親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

MissMaMa 發表於 20-1-23 18:00
你訂邊日呀?$2000幾好貴。
我習慣住台北車站,方便!

初五打後。有d房又唔夠大容納唔到,要訂2間房,好苦腦。尤其唔可以取消嘅房型。不過都接近出發日,全部都唔可以取消了.....

大宅

Jasmine1 發表於 20-1-23 15:36
2xxx家庭房冇早餐,值唔值呢?一係就千幾2間房冇窗,唔知會唔會好侷促. 我係見有個遊戲室....

其他酒店 ...

我前年係4月響agoda 訂凱達豪華家庭房係$1000一晚,七月尾住,路途行旅$800蚊一晚

你可以睇下行程同價錢再考慮
我家有三個妹...

複式洋房

住個凱達, 唔覺得附近好雜喎

子爵府

fostermak 發表於 20-1-23 21:19
我前年係4月響agoda 訂凱達豪華家庭房係$1000一晚,七月尾住,路途行旅$800蚊一晚

你可以睇下行程同價錢 ...

附近有冇店舖可以行呢?夜晚想出去走走...

子爵府

Jasmine1 發表於 20-1-24 11:58
附近有冇店舖可以行呢?夜晚想出去走走...

我意思凱達

大宅

Jasmine1 發表於 20-1-24 11:59
我意思凱達

你睇返我post的相,凱達位於龍山寺捷運站,行路約5至10分鐘就是艋舺夜市同華西街夜市,有很多小食賣,夜市裏面有食肆,我就夜晚一家去打邊壚
我家有三個妹...

子爵府

fostermak 發表於 20-1-24 19:03
你睇返我post的相,凱達位於龍山寺捷運站,行路約5至10分鐘就是艋舺夜市同華西街夜市,有很多小食賣,夜市 ...

Thanks for sharing

大宅

2020勳章

fostermak 發表於 20-1-12 20:40
凱達舊年署假住過,唔覺雜,反而行五分鐘是龍山寺捷運及火車站,十分鐘內就行到夜市,超方便。我上次住家 ...

凱特裏面有冇係畀小朋友玩的地方?

大宅

2020勳章

Jasmine1 發表於 20-1-23 15:36
2xxx家庭房冇早餐,值唔值呢?一係就千幾2間房冇窗,唔知會唔會好侷促. 我係見有個遊戲室....

其他酒店 ...

你有冇諗過住德立莊,意舍,或者捷絲旅?

大宅

2020勳章

fostermak 發表於 20-1-24 19:03
你睇返我post的相,凱達位於龍山寺捷運站,行路約5至10分鐘就是艋舺夜市同華西街夜市,有很多小食賣,夜市 ...

請問裏面有冇啲餐廳適合bb坐喺度慢慢食

大宅

陶淵明 發表於 20-1-28 00:13
請問裏面有冇啲餐廳適合bb坐喺度慢慢食

我冇光顧酒店的餐廳,因附近有兩個夜市,也有食店,但有網友去過話早餐很豐富,給你看看

http://life-wellbeing.blogspot.com/2018/05/blog-post_13.html?
我家有三個妹...

大宅

2020勳章

fostermak 發表於 20-1-28 01:18
我冇光顧酒店的餐廳,因附近有兩個夜市,也有食店,但有網友去過話早餐很豐富,給你看看

http://life-wel ...

咁樣睇又真係唔錯, 不過想試下台式嘅早餐多D

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊