想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我做左iui啦!心情輕鬆左好多。
幾日後下面有時會feel到有d抽下抽下感覺,仲有d想作嘔甘樣。請問系米成功左啊?醫生指示我14日後先用驗棒。請問大家有無類似經驗?我好心急想知....

大宅

dingdings2019 發表於 20-1-11 21:54
幾日後下面有時會feel到有d抽下抽下感覺,仲有d想作嘔甘樣。請問系米成功左 ...

我都做左,都係有小小痛下痛下咁,不過醫生叫我21日後先驗,點解你個醫生叫你14日咁快就驗得咁好既
你幾多號做?係政府定私家做丫?

複式洋房

Ting6161 發表於 20-1-12 02:06
我都做左,都係有小小痛下痛下咁,不過醫生叫我21日後先驗,點解你個醫生叫你14日咁快就驗得咁好既:nothin ...

我私家做,我都五知點解。你過左幾日後徵狀系米無甘明顯...?

大宅

dingdings2019 發表於 20-1-12 15:01
我私家做,我都五知點解。你過左幾日後徵狀系米無甘明顯...?

係丫,已經冇前幾日址得咁密,只係間中痛下,搞到個人有d神經緊張咁

別墅

dingdings2019 發表於 20-1-11 21:54
幾日後下面有時會feel到有d抽下抽下感覺,仲有d想作嘔甘樣。請問系米成功左 ...

P

別墅

L

別墅

Look

別墅

LOk

別墅

Ok (emoji) p
L

別墅

elynhui 發表於 20-1-13 00:49
Look

Ok l

複式洋房

elynhui 發表於 20-1-13 00:50
Ok l

五好意思,呢幾個post 都五系好明你想表達?

複式洋房

Ting6161 發表於 20-1-12 20:57
係丫,已經冇前幾日址得咁密,只係間中痛下,搞到個人有d神經緊張咁
...

你有無胸痛?下面有時扯住扯住?我頭幾日明顯d,但第5日已經無乜...系米正常架?好擔心啊

別墅

dingdings2019 發表於 20-1-13 11:59
你有無胸痛?下面有時扯住扯住?我頭幾日明顯d,但第5日已經無乜...系米正常架?好擔心啊
...

It’s elynhui, I suspect my account being hacked since I havnt login last nite, I will change the password n sorry for any inconvenience caused

洋房

我當時做iui, 會感覺體溫上升,而且會有夜尿啊,頭暈咁,14日後check,不過我忍吾住有偷步 (早左一天), 都驗到,不過要等耐d同埋非常淺色,祝你好運呀

複式洋房

yingying0730 發表於 20-1-13 22:21
我當時做iui, 會感覺體溫上升,而且會有夜尿啊,頭暈咁,14日後check,不過我忍吾住有偷步 (早左一天), ...

體溫上升我無啊...仲不時起雞皮(不過我一直都有呢個問題) 我都聽人講會體溫上升...我無有點擔心 :(

別墅

我成功果一係完全冇感覺GA~放鬆D,祝成功

複式洋房

yingying0730 發表於 20-1-13 22:21
我當時做iui, 會感覺體溫上升,而且會有夜尿啊,頭暈咁,14日後check,不過我忍吾住有偷步 (早左一天), ...

你做左一次iui就bingo 左?

洋房

dingdings2019 發表於 20-1-14 00:48
體溫上升我無啊...仲不時起雞皮(不過我一直都有呢個問題) 我都聽人講會體溫上升...我無有點擔心 :(
...

每人都有不同的,我好明白等待係最難受,不過盡量 早睡早起, 行慢啲,食好d

洋房

Sipo 發表於 20-1-14 17:30
你做左一次iui就bingo 左?

做左兩次呀,一次有用藥,一次無用

別墅

yingying0730 發表於 20-1-14 17:32
做左兩次呀,一次有用藥,一次無用

請問你係有用藥嗰次定係冇用果次成功左(emoji)(emoji)(emoji)

首頁

尾頁

跳至