心聲留言

跳至

首頁

尾頁

洋房

24週都唔知咩原因孖女走咗,太突然都依家都接受唔到,眼淚會無端端咁一直流,唔知有無人知心痛係咩感覺。係會領人無法呼吸,唔想見人

水晶宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

noblesse 發表於 20-1-12 01:07
24週都唔知咩原因孖女走咗,太突然都依家都接受唔到,眼淚會無端端咁一直流,唔知有無人知心痛係咩感覺。係 ...

明白你有多心痛,但人既力量始終好有限,既然冇能力令時光倒流去改變令人悲痛的事實,唯有堅強面對,但願時間能夠抹乾你的眼淚,淡化你的傷痛
你講既心痛的感覺我感同身受,因為這種感覺我已經歷了一年,我的痛來自親人的詐騙,來自朋友的絕情,來自過去的回憶,現在每一天仍在痛,也不知會否有痊癒的一天……

洋房

小傑媽媽 發表於 20-1-12 01:37
明白你有多心痛,但人既力量始終好有限,既然冇能力令時光倒流去改變令人悲痛的事實,唯有堅強面對,但願 ...

我好心痛,係條街度行行吓都會喊,完全唔知自己想點。

水晶宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

noblesse 發表於 20-1-12 01:41
我好心痛,係條街度行行吓都會喊,完全唔知自己想點。

我明白,我都試過,想哭就哭出來吧,把你心中的傷痛盡情地哭出來,心情就會冇咁鬱結

大宅

noblesse 發表於 20-1-12 01:07
24週都唔知咩原因孖女走咗,太突然都依家都接受唔到,眼淚會無端端咁一直流,唔知有無人知心痛係咩感覺。係 ...

感受到你的感覺。希望你的另一半可以帶你走出走出陰霾

複式洋房

2020勳章

回覆樓主:

好明白,我都小產了,我8周bb無心跳,而家等佢自己排出黎,肚痛,心痛,眼淚都係會不停流,我地要加油,喊完要鎮作。

複式洋房

寶寶拎漏左野返去拎返咋,一定會返黎!加油!

男爵府

2020勳章

我都經歷過,雖然是單胞胎。但心情相同,我要幾年先可以釋懷,為你祈禱
以馬內利, 神與我們同在! :-D  :-D

洋房

Manwah 發表於 20-1-22 16:19
我都經歷過,雖然是單胞胎。但心情相同,我要幾年先可以釋懷,為你祈禱
...

我親眼見到一個一個咁離開我嘅感覺係幾咁無助

洋房

noblesse 發表於 20-1-22 23:51
我親眼見到一個一個咁離開我嘅感覺係幾咁無助

當醫生話第一個頭,肺同肚有積水照咗半個鐘都無陏過,跟住1個鐘內要決定放棄一個去保存另一個
醫生姑娘明明話第二日可以出院,無事㗎好小嘅手術,但第二日醫生話無心跳,我接受唔到,我聽唔明,我唔知個醫生講緊咩就比個醫生推咗出走廊。

洋房

noblesse 發表於 20-1-23 00:00
當醫生話第一個頭,肺同肚有積水超咗半個鐘都無陏過,跟住1個鐘內要決定放棄一個去保存另一個
醫生姑娘明 ...

嗰晚我全晚都無瞓同個囡講幾咁唔捨得佢,但係另一個都要生存所以要放棄你
但原來另一個都走埋,我仲未同你道別,你就走咗
我都依家都問緊自己發生咩事
點解,點解會咁

洋房

noblesse 發表於 20-1-23 00:05
嗰晚我全晚都無瞓同個囡講幾咁唔捨得佢,但係另一個都要生存所以要放棄你
但原來另一個都走埋,我仲未同你 ...

我好天真我無諗過生bb係咁難

洋房

noblesse 發表於 20-1-23 00:06
我好天真我無諗過生bb係咁難

我坐係走廊嗰一刻,我覺得自己好可憐,好無助

珊瑚宮

2020勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好好調理身體, 會再有機會的

伯爵府

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

講咩都無用...
想喊就喊哂出來; 大家都知道.....盡力了

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊