時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2020勳章 好媽媽勳章

李家小魔怪 發表於 20-1-13 09:03
你地呢唔配做香港人,仲話自己係真香港人,個腦唔知裝咩,隻眼盲到咁

你都無資格講你係香港人啦,賣國賣港求榮,與外國聯手對付自己人,仲話自己係香港人,叫賣國賊好過啦

男爵府

2020勳章

回覆 mboii 的帖子

係事實!可以話警察處理上出問題,但佢係搞事之人

大宅

2020勳章

sharonchung 發表於 20-1-13 09:17
你都無資格講你係香港人啦,賣國賣港求榮,與外國聯手對付自己人,仲話自己係香港人,叫賣國賊好過啦:exci ...

你地咁愛國,反去偉大祖國
我絕對有資格係香港人

男爵府

2020勳章

李家小魔怪 發表於 20-1-13 09:25
我絕對有資格係香港人

番唔番去我地有得選擇.
但你就冇得選擇: 自己唔想番, 去第二個又冇人會接收你地,可憐蟲.

補充內容 (20-1-13 09:32):
第二個地方

伯爵府

我絕對有資格係香港人

我哋已經在祖國,你覺得唔係,咪走番你覺得係自己嘅鄉下囉

男爵府

我絕對有資格係香港人

你祖宗十八代肯定以你為恥,勾結外國打中國人,就算你祖先係內地有做咗幾多功德都無用,就係出咗你呢個賣國賊已經補嘗唔到,所以一個累全家,恭喜你

小常識:由1997年,香港已回歸祖國,你身處亦係大灣區一部份,呢啲基本知識你唔係唔知呀,定係你想扮無知

禁止訪問

2020勳章

大宅

李家小魔怪 發表於 20-1-12 18:36
警黑合作,咁都叫拉,冇野嗎?

已經拉咗26個或以上啦! 但點解仲唔拉林卓x 同黑衣人.

有份參與打人都必須嚴懲, 一視同人.

大宅

李家小魔怪 發表於 20-1-12 18:44
咁我想問,你地又點解覺得林卓廷有咁大本事可以帶人入元朗?
...

咁要問返佢先知! 我係電視親眼見到佢帶黑衣人入元朗挑釁!
唔通係假既? 我非常同情無辜被打既市民, 所以一定要捉哂d
打人既人, 同埋要求賠償. 但我一直糾結及疑惑, 點解唔捉林卓x
同黑衣人? 等咗咁耐先有人出黎講?

大宅

李家小魔怪 發表於 20-1-12 18:51
你話人地賤,唔夠你地呀,你地咁支持,今日有冇學班廢老去支持下

我想問你老豆老母係咪廢老?

大宅

李家小魔怪 發表於 20-1-12 23:23
沒有721,何來有831 101呀,醒未呀你地!
如果泛民真係咁衰,今次選舉結果會咁樣
...

你口號得返721, 831, 101 呀?
應該由2019.7.1 ................2020.1.1 日日都係比黑衣人攪破壞.

大宅

李家小魔怪 發表於 20-1-12 23:47
係呀⋯真香港人唔會隻眼盲到咁樣囉,你地配做香港人嗎?

1. 真香港入係唔會想香港衰, 因為我地有份為香港付出, 對香港有貢獻!

2. 對香港有貢獻既人不配做香港人, 反而破壞香港既人就係真香港人?

我睇咗你所有既回覆都淨係得7.31, 8.31, 10.1 同警黑合作, 完全係對人不對事.
你呢d思維係幾個月前仲可以接受, 但今天大家都會反思而你仲停留係果個階段,
我只可以話你已經中毒太深, 再無分析能力!

大宅

sharonchung 發表於 20-1-13 09:36
你祖宗十八代肯定以你為恥,勾結外國打中國人,就算你祖先係內地有做咗幾多功德都無用,就係出咗你呢個賣 ...

呢個好搞笑! 好多小黃人都叫人死返大灣區(我見過快必都係咁樣鬧人).
但佢地連香港都係大灣區都唔知 !!!

別墅

2020勳章

sharonchung 發表於 20-1-13 08:56
咦,三白眼都有粉絲,比你排第四,叫四白眼

三白眼都有一班蛇餅齋糉既鐵粉架

別墅

2020勳章

littleyan 發表於 20-1-13 11:51
1. 真香港入係唔會想香港衰, 因為我地有份為香港付出, 對香港有貢獻!

2. 對香港有貢獻既人不配做香港人, ...

再無分析能力既人係咪等同廢人?口口聲聲叫守護元朗既人做人廢老,果班所謂守護孩子既銀髮族就真係廢老嘞,自己仔女孫子女唔出黎,但就支持人地既子女出黎,簡直廢中之廢

男爵府

2020勳章

李家小魔怪 發表於 20-1-12 23:23
沒有721,何來有831 101呀,醒未呀你地!
如果泛民真係咁衰,今次選舉結果會咁樣
...

我從無回應你, 只係講兩句嘢, 都咁觸動你神經, 真係唔好意思呀!

你咁清醒, 咪繼續721, 821, 101囉! (搭隧巴呀?!)

泛民真係好好架, 贏到開巷, 恭喜你哋呀!

去立法會拉banner撐泛民啦!你唔出去撐, 閙我有咩用啫?!

大宅

2020勳章

chitchatmommy 發表於 20-1-13 12:49
我從無回應你, 只係講兩句嘢, 都咁觸動你神經, 真係唔好意思呀!

你識唔識中文呀,邊句鬧你

大宅

2020勳章

hei007 發表於 20-1-13 12:23
再無分析能力既人係咪等同廢人?口口聲聲叫守護元朗既人做人廢老,果班所謂守護孩子既銀髮族就真係廢老嘞 ...

廢得過你地,眼盲耳聾

大宅

2020勳章

pigmei 發表於 20-1-13 09:25
回覆 mboii 的帖子

係事實!可以話警察處理上出問題,但佢係搞事之人

説得對

男爵府

2020勳章

李家小魔怪 發表於 20-1-13 13:02
你識唔識中文呀,邊句鬧你

我啲中文就肯定無你咁勁嗱架! 你睇, 呢個PO凡有人講嘢, 你都要走去回人, 閙人, 同人拗, 文筆就緊係你最好啦!

我又再次觸動你神經, 搞到你大動肝火, 又要同你say sorry呀!
你要保重呀, 唔好好似你哋口中的"黑警"咁, 失控失禮呀!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
警察 ... 2 3 4 5 6
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊