自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

jtw_ki 發表於 20-1-14 09:19
何廣沛、朱晨麗

佢地係拖友?!

死喇!!! 我好"背"...仲有啲 OUT添

男爵府

之前睇唔知邊個post話馬明拎獎,
黑仔,千嬅,施嬅,紅姐冇起身。但千嬅係有起身架原來

男爵府

8331 發表於 20-1-12 23:03
白色強人頒獎時馮盈盈係咁翹住何廣沛,何廣沛fing開佢,佢又去攬住人,持住自己單身,何都怕了她
...

可能想做俾ex睇,冇左你我大把貨

男爵府

8331 發表於 20-1-13 23:01

比你睇下,長期痴住人

何廣沛冇一次髮型 set 得靚
今次仲好難頂

吓吓都摷到好 "行"
堅浪費佢嘅俏臉

伯爵府

KLDC 發表於 20-1-14 09:57
何廣沛冇一次髮型 set 得靚
今次仲好難頂

我都有和C6說佢個頭好吾掂

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

茶走 發表於 20-1-14 09:40
之前睇唔知邊個post話馬明拎獎,
黑仔,千嬅,施嬅,紅姐冇起身。但千嬅係有起身架原來

其實得紅姐冇起身,仲有一d長輩都冇起身,不過呢d都係資歷高嘅前輩,起身我諗馬明會驚自己受唔起

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

stagea 發表於 20-1-14 09:30
佢地係拖友?!

佢地冇承認,但亦冇斬釘截鐵否認,只係話大家係好好好好朋友,但接受訪問、平時互動都曖曖味味,又一齊去旅行,又被雜誌影到成日去街,甚至乎返屋企過夜,所以我覺得其實佢地都處於半公開狀態

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

jtw_ki 發表於 20-1-14 11:25
佢地冇承認,但亦冇斬釘截鐵否認,只係話大家係好好好好朋友,但接受訪問、平時互動都曖曖味味,又一齊去 ...

呢對好姐弟戀!

珍珠宮

mickeyeva 發表於 20-1-14 11:27
呢對好姐弟戀!

根本就係姐弟戀,朱大過何一年

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

jtw_ki 發表於 20-1-14 11:28
根本就係姐弟戀,朱大過何一年

一年咁小 ,我以為幾年添!

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

jtw_ki 發表於 20-1-14 11:25
佢地冇承認,但亦冇斬釘截鐵否認,只係話大家係好好好好朋友,但接受訪問、平時互動都曖曖味味,又一齊去 ...

原來係咁...新劇又做拖友, 仲以為宣傳添

首頁

尾頁

跳至