懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

想知有冇儀器或者按摩膏可以去肚紋?開始坐緊月,望到d肚紋好深色,我媽話遲下會退,但係上網睇過色素會變淺,但係紋未必會退,有冇話幾時可以做效果最佳?有媽媽教我陀b時要開始用橄欖油按摩,我試左幾日就冇恆心另外之前問過幫我檢查既醫生,同我朋友醫生,一致唔建議窄肚,所以我唔考慮窄肚,但d紋我頂唔順,我好鐘意游水陽光與海灘

男爵府

你去美容院問下, 應該有機會減淡

別墅

回覆 四月媽 的帖子

找醫生幫你做美容師做機麻麻地有用

大宅

Vividada4472 發表於 20-1-13 15:09
你去美容院問下, 應該有機會減淡

但係要做咩?大概幾錢,我有d朋友個肚好似樹皮紋,佢生左一個小朋友,我好驚會一樣,有d朋友生左兩個都係得少少紋

大宅

AWESOMEYING 發表於 20-1-13 16:36
回覆 四月媽 的帖子

找醫生幫你做美容師做機麻麻地有用

醫生會開野搽上去還是都係做機?我見有部einxxl plux <<<<做膠原修復,掂唔掂? 有冇醫生做

別墅

回覆 四月媽 的帖子

做既機不同................應該10萬蚊可以淡番好多~~~~不過好鬼痛.............

別墅

四月媽 發表於 20-1-12 21:28
想知有冇儀器或者按摩膏可以去肚紋?開始坐緊月,望到d肚紋好深色,我媽話遲下會退,但係上網睇過色素會變 ...

搽野去妊娠紋最有效

大宅

我搵到有隻妊娠紋按摩油有緊特價 bkmall賣緊好平, 想試下, 唔知好唔好用呢 https://mall.baby-kingdom.com/8809516973844.html

大宅

四月媽 發表於 20-1-12 21:28
想知有冇儀器或者按摩膏可以去肚紋?開始坐緊月,望到d肚紋好深色,我媽話遲下會退,但係上網睇過色素會變 ...

keep住搽野既效果一定係最好,我就搽carun膏同油,容易吸收,又潤潤地,而家妊娠紋係少左同淡返好多架

大宅

AWESOMEYING 發表於 20-1-14 12:05
回覆 四月媽 的帖子

做既機不同................應該10萬蚊可以淡番好多~~~~不過好鬼痛.............
10萬,咁誇張,我冇諗住咁貴,醫生做咩機?點解會痛,求指教

大宅

gallandry 發表於 20-1-16 17:39
keep住搽野既效果一定係最好,我就搽carun膏同油,容易吸收,又潤潤地,而家妊娠紋係少左同淡返好多架
...
你係咪大緊肚已經開始搽? keep住搽? 我買完搽左幾次冇理,我見到有間6xx試做,肚紋,坐完月想去試

大宅

raineveryday 發表於 20-1-14 12:31
搽野去妊娠紋最有效
退淺色d,定係會冇哂,我唔想反白有紋,樓上話要十萬先得,冇打算咁貴

禁止訪問

珍珠宮

我見d人做co2 laser 應該好痛同貴。 因為我都想做。

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

四月媽 發表於 20-1-17 15:47
你係咪大緊肚已經開始搽? keep住搽? 我買完搽左幾次冇理,我見到有間6xx試做,肚紋,坐完月想去試
...

係呀見肚開始搽野,要持之以恆,先可以去妊娠紋

大宅

gallandry 發表於 20-1-20 11:25
係呀見肚開始搽野,要持之以恆,先可以去妊娠紋

我買完冇點搽,所以想解決下,budget 唔多,點算好

大宅

Pp831 發表於 20-1-18 23:41
回覆 四月媽 的帖子

我雙管齊下,又做機又茶野,坐完月就開始做機,做左6次,搽野係未生前已經開始搽,黃 ...

你搽邊隻同做咩機,價錢方面貴嗎,謝謝你

首頁

尾頁

跳至