自由報料

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

wcpcelia 發表於 20-1-13 17:39
呢個好靚喎

靚架! 同埋都有用途。
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

markbrother 發表於 20-1-13 18:00
有白之戀人咩?

SORRY...原來係雪吻先岩...
我發神經打錯...

珊瑚宮

大少拉 發表於 20-1-13 18:16
好嘢!

我都諗緊你買唔買到! 你買到我都好開 ...

THX
買到我都開心...因為真係好靚又有用..
而且我都鍾意食零食既

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

月希 發表於 20-1-13 18:23
THX
買到我都開心...因為真係好靚又有用..
而且我都鍾意食零食既

係呀~今次我都覺又靚又實用。

男爵府

邊個公仔靚啲呀

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

謝謝報料

子爵府

提提大家,金鴨魚皮全缐系列 / 黑鴨魚皮全線系列也計的!

珍珠宮

BK Milk勳章

大少拉 發表於 20-1-13 18:18
我果邊有杏仁呀~其實你地講果d 我果間都有。 初初唔知蛋卷得,如果唔係2盒沙,2盒卷都夠數。 :ha ...

yes , 兩個也是kitty送一個俾家姐
果仁送禮,買埋冇蝕底

珍珠宮

BK Milk勳章

cashdollar 發表於 20-1-13 18:45

但好貴

翡翠宮

cashdollar 發表於 20-1-13 18:45

吓!呢個都計架。 我比佢張海圖玩屎!

問過個經理,佢都好似唔清楚咁。

希望之後睇到嘅人多d 選擇啦!

翡翠宮

chy 發表於 20-1-13 18:39
邊個公仔靚啲呀

我本身麻麻布甸狗,所以覺得 kt 靚 d.

翡翠宮

cake05 發表於 20-1-13 18:47

yes , 兩個也是kitty送一個俾家姐

正!我樓下換時,個經理話得返幾個咋。 可能我住果條邨有兩間7仔。 我買果間分得少貨。所以佢咁講。

啱呀!送比人果仁大體好多!

男爵府

大少拉 發表於 20-1-13 09:48
今日 7仔買糖果禮盒滿$158,即送玻璃焗盤連蓋一個。有kt 或布甸狗選擇。送完即止。

我早早就去買禮盒喇~ ...

大宅

回覆樓主:

今次我唔知,但保溫杯,我係咁買嘅:

我無買禮盒架上嘅野,
我去買普通餅
買左4盒Mrs Fields嘅曲奇4盒 (40蚊盒)
第1間,照過機,
問佢有無得送,佢do完話有,直接送。

第2日,去第2間7仔
起初話唔得,唔係禮盒,無可能,唔會過唔到機

我話你試左先。我尋日係買到嘅。

佢1過,佢都立即o左咀。
話完來得架。
直接比我保溫杯。

不過唔知今次得唔得

翡翠宮

rabbitpigpig 發表於 20-1-13 19:57

我無買禮盒架上嘅野,

我諗都應該得喇。希望多d 人試到可以。

但我好彩2個仔都鍾意食麥堤沙,所以都唔係大問題。

珊瑚宮

rabbitpigpig 發表於 20-1-13 19:57

我無買禮盒架上嘅野,
哎丫..如你早D回就好啦...
我好鍾意Mrs Fields曲奇架...
如買佢OK...我情願買晒Mrs Fields呢...

男爵府

牛年勳章

我嗰度放工得番最後一個咋。

男爵府

florapang0426 發表於 20-1-13 12:20
我買4盒蛋卷,159.6
醒喎! 請問呢隻蛋卷好唔好食?希望聽日仲有啦!

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

大少拉 發表於 20-1-13 19:20
吓!呢個都計架。 我比佢張海圖玩屎!

問過個經理,佢都好似唔清楚咁。

問咗魚皮計,因店舖海報有魚皮的
$55 一包

翡翠宮

減齡達人勳章

allin 發表於 20-1-13 21:51
醒喎! 請問呢隻蛋卷好唔好食?希望聽日仲有啦!

我上年食過添寶都ok的

首頁

尾頁

跳至