美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

Pinki.chan 發表於 20-1-21 11:22
反黑要睇做咩機,以我知道皮秒無Laser咁易反黑反白,但要真既皮秒至得,有d太平末必係真皮秒,如果真皮秒 ...

Miss Pinki
可不教一下大家:

1.

真皮秒/ 假皮秒。消費者怎能分? FDA 字。 貼在机上?

2.

每次"用心"同你做就真係有效。 故意不打均勻。

3.

治療師 "求其" 幫你 "做時間" 又"打得少" 就算部機幾勁都冇用。求其, 時間不足, 打不勻。

消費者 (感受不同)

說不出來呀。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

花花b 發表於 20-1-13 11:18
平時有睇開呢版,發現有唔少打手,真心想了解大家覺得激光打斑有冇效用呢?(講緊太陽曬出既斑)而有用,反 ...

支持。好貼。

很少看美容版。

1. 真正分享 成功/ 失敗。 尢其是失敗, 沒人分享。
2. 失敗后怎修复。
3. 副作用?
4. 做了第几次見效果。

希望在此能看到真实的個案。

后梅不早來此看。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

Pinki.chan 發表於 20-1-31 14:08
真皮秒你上網一打佢個機名全部資料已經出曬黎架la,資料任你睇,post上網寫到明嘅嘢好少假嘅,因為香港有商 ...

我見你打果間1064 $680試做?但打足30mins唔怕太耐?好似一般都係話打15mins咁上下?

象牙宮

Pinki.chan 發表於 20-1-31 14:08
真皮秒你上網一打佢個機名全部資料已經出曬黎架la,資料任你睇,post上網寫到明嘅嘢好少假嘅,因為香港有商 ...

謝你。

我心里沒有想去告醫生/ 治療師等。也不在我計劃內。

我只是想嫰肤, 淡DD色斑。人老皮膚都松。 法令紋, 川字紋。

找一个良心的。人人做好本份就可以了。之前你在那里做, 方便 PM 我。又煩你啦。

理性討論交流者。

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

回覆 bearbearmui 的帖子

我女有雀斑打結焦,要打2-3次先清到8成,我自己係多年積聚荷爾蒙斑,我地都係Cosmax 做laser facial, 係貴些但好滿意。

bearbearmui    發表於 20-2-1 02:53

伯爵府

Pinki.chan 發表於 20-1-31 17:11
15min太小了,皮膚都未有反應wo,可能要打好多次先有效果見到,因為打時間越長成本越高, ...

你打果間係plan定遂次比?

伯爵府

bearbearmui 發表於 20-1-31 21:39
我之前打結蕉, 次次打完成塊面又紅又腫, 好樣衰, 怕怕啦! E家打開果呢間 , 話明唔洗打結蕉, 1次都清到7-8 ...

好多人話打結蕉快甩 ,同時亦易反黑,所以我應該都唔會揀打結蕉,你係邊間打?

伯爵府

anma 發表於 20-1-31 21:48
回覆 bearbearmui 的帖子

我女有雀斑打結焦,要打2-3次先清到8成,我自己係多年積聚荷爾蒙斑,我地都係Cos ...

呢間我見人講過,幾錢左右?

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

Pinki.chan 發表於 20-2-1 00:34
有單次比,買plan就每次平d

How much

伯爵府

bearbearmui 發表於 20-2-1 02:52
係, 結蕉風險高, 我係LD打, 算好快

LD係邊?都係打1064?

禁止訪問

伯爵府

Pinki.chan 發表於 20-2-1 02:59
係呀我就係見好多淨係打15分鐘,我是試做完覺得佢打得耐,唔係好快打完嗰啲,而且塊面有啲紅同埋最重要做 ...

依家打左幾多次?同埋做前會幫你照機?

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至