美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

dolglios 發表於 20-2-8 11:17
回覆 kawing1223 的帖子

去過一次咁大把,之前都有分享過https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=vie ...

這間公司很多負評,打手很多

象牙宮

Superwomia 發表於 20-2-14 22:54
你試過邊間唔好,我睇到你話打到反黑?

詩雅 x sincere beauty centre
反黑。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

中性, 油性肌膚 反黑机會是不是少D?
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

伯爵府

TobiLai 發表於 20-2-15 05:55
這間公司很多負評,打手很多

多人講又打手多
少人講又擔心黑店
真係唔知點揀

大宅

花花b 發表於 20-2-11 22:53
明白明白
即係你都係去開呢間?

我有幫襯過,唔hard sell 呢點已經好好,不過我去幫襯邊間都好自己都心中有數,唔會亂買

333s    發表於 20-2-17 10:19

男爵府

花花b 發表於 20-2-15 13:39
多人講又打手多
少人講又擔心黑店
真係唔知點揀

都係果句啦! 逐次收費, 你去一次唔啱以後唔再去, 唔知咁樣可以有幾多打手引到你上去又呃到錢囉
其實細心睇,來來去去話佢哋打手嘅都係果幾個人,又話啲打手係新手戶口,但係佢哋自己都係新手戶口喎,但係讚嘅呢就好多都係舊戶口,咁當然舊戶口都可以有打手嘅,但係新手戶抹黑人哋嘅機會率又高唔高呢,就自己諗下啦!

象牙宮

ktang0 發表於 20-2-16 22:41
都係果句啦! 逐次收費, 你去一次唔啱以後唔再去, 唔知咁樣可以有幾多打手引到你上去又呃到錢囉:thinkin ...

逐次收費 最最好。佢話2星期見效。就待2周后見效后。再去做。

but, 有的醫美需要療程, 3次才見效。 那 如何? 指教

理性討論交流者。

男爵府

333s 發表於 20-2-16 23:08
逐次收費 最最好。佢話2星期見效。就待2周后見效后。再去做。

but, 有的醫美需要療程, 3次才見效。 那 ...

咁就算好似打班咁, 其實我去嗰間逐次收費佢都會同我講三次會見到明顯效果。
咁去咗第一次見佢做得正正常常咪去埋第二次第三次囉!
但係如果第一次已經態度唔好, hea做嘅手勢唔好就唔會再去第二次啦!

象牙宮

ktang0 發表於 20-2-16 23:17

咁就算好似打班咁, 其實我去嗰間逐次收費佢都會同我講三次會 ...

是, 我做 facial 好似你的方法。 態度好, 手勢好, 我會比你再多几次机會。 (改過)

但是, 醫美 用机械, 有效果, 先說服到人冇 DD效果, 送我也不要。 再好的态度, 手勢。也沒作用。 冇效。相信無人會要。
較難決定。

理性討論交流者。

男爵府

333s 發表於 20-2-16 23:29
是, 我做 facial 好似你的方法。 態度好, 手勢好, 我會比你再多几次机會。 (改過)

但是, 醫美 用机 ...

咁當然大前提你係已經做過research, 知道佢哋用嘅儀器係有一定級數先去做啦!

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

ktang0 發表於 20-2-16 23:17

咁就算好似打班咁, 其實我去嗰間逐次收費佢都會同我講三次會 ...

係既。所以第一次點都會去可以遂次收費試左先算

333s    發表於 20-2-17 10:36

伯爵府

333s 發表於 20-2-16 23:08

but, 有的醫美需要療程, 3次才見效。 那 ...

你去了第一次?

禁止訪問

象牙宮

花花b 發表於 20-2-17 01:06
你去了第一次?

政府公佈生活正常化。 當然會去。

之前 不斷看 you tube 台灣, 美加, 澳州, 星馬, 香港。
也 inquiry via you tube。有的沒有回應。

最近開始看 小紅書 及 大眾點評。有关醫美。

也很感謝 妳們。 你的貼, 使我有更多了解。

醫好皮膚回复健康后, 一一試。 醫美當保養。

我對醫美是 白紙一張。

現正了解打些肌膚, 打斑是會失敗的 :
斑是小缺點。 如失敗, 不如做好些皮膚 : 嫰膚, 白里透紅。缩小毛孔,改善肤色不均,减少暗沉,明亮肤色。把自己小優點放大, 小缺點就會縮小D。 hehe 自我安慰。
此路不通, 找另一个門

你有什么看法?

理性討論交流者。

男爵府

這個post都傾了差不多一個月,你決定幾時會去做?

伯爵府

333s 發表於 20-2-17 10:27
政府公佈生活正常化。 當然會去。

之前 不斷看 you tube 台灣, 美加, 澳州, 星馬, 香港。

打算去邊間?以為你去了添

伯爵府

issactmaria 發表於 20-2-17 10:39
這個post都傾了差不多一個月,你決定幾時會去做?

本來打算新年後,但撞正疫情,要等事情穩定先

象牙宮

花花b 發表於 20-2-17 10:42
打算去邊間?以為你去了添

你打算去邊間?
pm 也行。

recap info from
A. 消費者 如果想去斑, 又可以接受 3个月反黑期。可去打斑。
B. (台灣, 中國皮膚科) 反黑期 5个月。10个月會淡化掉。

接受不了1-3个月 或更長的反黑期。
改善 暗沉, 嫰肤, 毛孔細D, 白里透紅。美白嫩膚 滿足了

1. 第一步, 先找 免費面診。 听一听意見。勾通一下。

2. 第二步, 向我推介, 也必去試。必經今年開始想用醫美 keep

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至