自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

門票都幾貴,問吓大家咁想

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

我都想知

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

yvonne818 發表於 20-1-13 15:31
我都想知

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

想知X2

男爵府

keung 發表於 20-1-13 14:42

想知X3

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

x4

大宅

keung 發表於 20-1-13 14:42

六年級女兒入場,話好普通,地方好細,沒有特別好玩遊戲,只係行吓影吓相。最特別是在一間玻璃房內執錢 (假銀紙在玻璃房內飛來飛去),冇興趣再去第二次。在kkday買門票可以平啲,2019聖誕節去,我們在入場處,直接問職員有什麼優惠,他們都可以做到成人$208,12歲以下$17x

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

babychin 發表於 20-1-13 22:50
六年級女兒入場,話好普通,地方好細,沒有特別好玩遊戲,只係行吓影吓相。最特別是在一間玻璃房內執錢 ( ...

謝謝分享

大宅

babychin 發表於 20-1-13 22:50
六年級女兒入場,話好普通,地方好細,沒有特別好玩遊戲,只係行吓影吓相。最特別是在一間玻璃房內執錢 ( ...

唯一執錢最吸引,謝謝你分享

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

好貴

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

價錢唔平

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

比條LINK你睇, 睇下想唔想去。
https://youtu.be/ZD2xTJt3oys
本來睇完想去的, 但票價咁貴, 即刻覺得唔抵了。
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

thx for sharing

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

heidys 發表於 20-1-14 11:16
比條LINK你睇, 睇下想唔想去。
https://youtu.be/ZD2xTJt3oys
本來睇完想去的, 但票價咁貴, 即刻覺得唔抵了 ...

收得貴啊!

首頁

尾頁

跳至