自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

嫩妻成日偷食, 報應呀, 最慘係佢哋個女兒!

現年52歲的魏駿傑與比他細廿歲的太太張利華多次傳出婚變,2015年時就被東網拍得張利華夜會東亞運金牌單車手鄧宏業,點知近日張利華再被拍得與英資銀行的Banker老外新歡偷食,雖然二人去嘉年華玩時刻意避嫌,不過二人一上的士就「安心事件」上身,在車上激情狂啜,去到歎日本料理之後更齊齊返新歡寓所繼續纏綿!

東網聯絡上現身在香港嘅魏駿傑,初時佢仍表示私人嘢唔回應,不過亦提到依家心情OK,大家都知道晒件事,淨下嘅嘢就交畀相關人士處理,暫時唔可以透露太多:「個個爸爸都係咁努力,我只不過係一個普通嘅爸爸,我需要靜一靜先,依家唔可以講任何嘢,我冇講過有離婚念頭,我淨係講佛偈啫,其他嘢遲啲先講。」

魏駿傑上星期就在社交網上載留言:「從此與你相依為命。」似係對外宣告世界只得番阿女,加上佢極速換上黑頭像,心死之情表露無遺。其社交網一直去到最新update就係兩日前晒出愛女成績表,表示:「So proud of you.」而早在去年12月劉愷威與楊冪宣布離婚時,魏駿傑已非常感慨,指聽到呢個消息之後,第一時間係擔心威冪的囡囡「小糯米」,似係感同身受。

水晶宮

回覆樓主:

佢老婆真係好樣衰大6味又好濃,仲有男人老外痴埋去O晒嘴

侯爵府

命水
命中有桃花重,係會有好多男人

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

整完似薜芷倫~

公爵府

2024年龍年勳章

水性洋花樣

水晶宮

Fion710 發表於 20-1-13 15:42
佢老婆真係好樣衰大6味又好濃,仲有男人老外痴埋去O晒嘴

係囉

完全係大6大媽樣

超重口味

珊瑚宮

只怪佢當初移情別戀

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢個樣好唔得

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢尐女人咪大陸樣囉。貪得無厭,水性楊花,令人嘔心﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

整容失敗

伯爵府

典型b6樣,夠姣夠手段就得,今勻真係報應,好彩滕走得快,好世界

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

人地而家先32歲,魏俊傑52歲仲要大男人皮氣,佢老婆忍咗佢幾耐,外人唔知啫,唔通佢當時年紀小,選擇錯咗,要賠上一生幸福咩!我只會説是魏抵死,鍾意嫩口嘅結果!

蛋皇哥0127    發表於 20-1-14 14:31

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

領結婚證張相,男嘅都好老餅,雙方明買明賣!

侯爵府

當年的因, 今日的果 !

蛋皇哥0127    發表於 20-1-14 14:31

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

水性洋花

珍珠宮

人地禁後生點會甘心日日對住個阿伯

禁止訪問

HiPP勳章(1) 開心吸收勳章

珍珠宮

回覆樓主:

希望佢真係同個女相依為命, 唔好又帶多個女人嚟

瑪瑙宮

回覆樓主:

頂綠帽 都唔係今日有架啦,仲要買間大屋,寫老婆名,諗住留住個老婆,個老婆啋佢都傻,整容整到越黎越醜,心醜人更醜。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

公爵府

2024年龍年勳章

Hailey_Lam 發表於 20-1-13 17:37
人地禁後生點會甘心日日對住個阿伯

係,外貌同身材唔差,點會想成世對住阿伯。

首頁

尾頁

跳至