親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

對上一次好似都5年前,唔覺得差,
今日食完一間,價錢平,但真係好難食,舊飯硬到喊,另一間x平,貴得濟,3000-4800yen一盒,我會想係餐廳食,大家唔介意行遠d去木津市場好過,少d選擇,性價比高

禁止訪問

公爵府

牛年勳章

回覆樓主:

我覺得黑門市場最正嘅係:200yen嘅豆漿

珊瑚宮

熊熊老婆 發表於 20-1-14 07:20

呢間豆漿好正

公爵府

牛年勳章

回覆樓主:

記住喺呢個,唔係另外一間

wcpcelia    發表於 20-1-14 11:09

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

黑門十幾年前就 , 早5/6年前去已經伏伏地, 冇再去啦

象牙宮

熊熊老婆 發表於 20-1-14 07:20
飲完一杯已經食唔到其他野。

男爵府

kennis0819 發表於 20-1-14 00:25
今日食完一間,價錢平,但真係好難食,舊飯硬到喊,另一間x平,貴得濟,3 ...

我幾年前去都覺得差,行過入去影下相就算啦。

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

今日食完一間,價錢平,但真係好難食,舊飯硬到喊,另一間x平,貴得濟,3 ...

自割讓後⋯⋯

伯爵府

木津完全冇野好行。。。上星期去完

複式洋房

聖誕去完, 食物質素麻麻又貴

男爵府

aenauemo 發表於 20-1-14 00:54
黑門, 五年前 ... 已經好差.
任何一個地方, 只要變成遊客景點, 水準一定向下, 係不變定律.

有繁體字質素會唔會好d ?

禁止訪問

男爵府

aenauemo 發表於 20-1-14 12:50
繁體字, 主要客人, 可能係被優秀民族管治過的台灣人.
殘體字 ... 五千年優秀文化, 精通禮義廉, 日本這些小 ...

有人話曰本人係周公之禮..................

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

幾年前第一次去,無比較無傷害,但之後年年去,發覺佢野食又貴又唔太好食,真係求其入一間小店都好食過佢。水果直頭貴到離譜,去玉出超市買只係黑門既1/3價錢。
唯一會喺黑門買既就係咖啡豆,每次去黑門必入貨。

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

uhtcl2006 發表於 20-1-14 16:22
幾年前第一次去,無比較無傷害,但之後年年去,發覺佢野食又貴又唔太好食,真係求其入一間小店都好食過佢 ...

經常見有唱好

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

1928mickey 發表於 20-1-14 21:40
經常見有唱好

咁口味既野好個人既,唔合我口味,唔代表唔合其他人口味嘛。

寶石宮

uhtcl2006 發表於 20-1-14 23:03
咁口味既野好個人既,唔合我口味,唔代表唔合其他人口味嘛。

伏過既,冇咁易相信

禁止訪問

寶石宮

sawealk 發表於 20-1-15 01:42
只要成為遊客景點, 尤其係市區, 99% 都係伏, 放諸四海皆準.

還有1 % 的你

首頁

尾頁

跳至